Facebook Pixel Τα... ψυχολογικά του Κρέσιτς
| 2012-03-01 14:43:00

Τα... ψυχολογικά του Κρέσιτς

Τα... ψυχολογικά του Κρέσιτς

Ο Κροάτης τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε πως πέρσι είχε ψυχολογικό πρόβλημα, αλλά τώρα το έχει ξεπεράσει και στόχος του είναι η Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κρέσιτς Αθλητικό Μetropolis:

Για το αν έχει προσωπικό γυμναστή: «Είναι αλήθεια ότι έχω φέρει προσωπικό γυμναστή. θέλω να δουλεύω και να προοδεύω. Έξι εβδομάδες δουλεύω μαζί του. Το ξεκίνησα όταν δεν έπαιζα. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με την απόδοσή του: «Είμαι στον τρίτο χρόνο στον ΠΑΟΚ και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Δεν έχω παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος με τον εαυτό μου, θέλω να βελτιώνομαι. Και θέλω να παίξω στην Εθνική Κροατίας».

Για το ποιο ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι για εκείνον: «Το πιο δύσκολο ήταν με τον Αγιαξ».

Για τα σημεία που πιστεύει ότι υστερεί ως τερματοφύλακας: «Είναι δύσκολο να πω για τα αδύνατα και καλά μου σημεία. Το καλό είναι για έναν τερματοφύλακα να έχει αυτοπεποίθηση. Παίζω 15 χρόνια ποδόσφαιρο, το μεγαλύτερο αδύνατο μου σημείο είναι όταν παίζω με την μπάλα στα πόδια. Πρέπει να βελτιωθώ εκεί».

Για την συνεννόηση με τους συμπαίκτες του: «Και στα δύο μέτρα να είμαι δεν ακούγομαι στην Τούμπα λόγω της ατμόσφαιρας και του θορύβου. Σε αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις. Πρέπει να συνεννοούμαστε με τα μάτια».

Για το αν δεν δουλεύει όσο πρέπει στην προπόνηση και την όχι καλή απόδοσή του σε ευρωπαϊκά ματς: «Υπάρχει πρόβλημα στην Ευρώπη με την μπάλα και τα μακρινά σουτ γιατί παίρνει περίεργη τροχιά. Από κοντά τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Γι' αυτό έχω προσωπικό γυμναστή όσον αφορά την προπόνηση, για να δουλεύω περισσότερο».

Για το ότι πέρυσι δεν αγωνίστηκε σε πολλά ματς: «Ακόμη και σήμερα αναρωτιέμαι τι συνέβη τότε. Είχα αναρωτηθεί γιατί με πέταξαν εκτός ενδεκάδας. Είχα και ψυχολογικό πρόβλημα εκείνη την περίοδο. Αυτό όμως με έχει κάνει πιο δυνατό τώρα».

Για το περσινό ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Αν έπαιζα με την Ντιναμό, θα ήμουν στην Εθνική Κροατίας. Ήταν το παιχνίδι της ζωής μου αυτό. Δεν ξέρω γιατί μου το στέρησαν».

Για το φάουλ στον Γιαννιώτα στο ΠΑΟΚ-Αρης: «100% έπρεπε να πάρω κίτρινη κάρτα. Υπήρχαν και δύο παίκτες πίσω μου, σε καμιά περίπτωση δεν ήταν κόκκινη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags