Facebook Pixel Παίξε τώρα με τον Χέλγκασον...
| 2012-03-02 14:46:00

Παίξε τώρα με τον Χέλγκασον...

Παίξε τώρα με τον Χέλγκασον...

Οι αγωνιστικές επιπτώσεις του ξεπουλήματος του Μανωλά ξεκινάνε για την ΑΕΚ, αφού ο Κωστένογλου αναγκάζεται να επιστρατεύσει τον ...ξεχασμένο Χέλγκασον για το ντέρμπι με τον Άρη.

Αντίθετα εκτός έμεινε, ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, παρότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Ισλανδός αμυντικός, που έχει μόνο δύο συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ (παίζοντας από ένα 45λεπτο) με τελευταία την 1/12/2011 κόντρα στην Άντερλεχτ, δεν αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα, καθώς ο Κοντοές προορίζεται ως παρτενέρ του Δέλλα στο κέντρο της άμυνας.

Στην Αθήνα θα μείνει και ο Χοσέ Κάρλος, που μόλις χθες επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από μία εβδομάδα παραμονής στην Ισπανία με άδεια για οικογενειακούς λόγους. Διαθέσιμος είναι ο Παντελής Καφές, που ξεπέρασε τους τραυματισμούς των προηγούμενων ημερών, ενώ φυσικά εκτός πλάνων παραμένει ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν.

Πιθανότερο σχήμα είναι το εξής: Αραμπατζής, Δέλλας, Κοντοές, Καράμπελας, Γεωργέας, Μάκος, Βάργκας, Καφές, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Λυμπερόπουλος.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags