Facebook Pixel Από τη σκιά, στον... ήλιο!
| 2011-02-09 10:44:00

Από τη σκιά, στον... ήλιο!

Από τη σκιά, στον... ήλιο!

Στη σκία των Νικοπολίδη και Χαλκιά έμεινε για χρόνια ο Στέφανος Κοτσόλης, που επέστρεψε στην Παιανία και θα έχει μία ακόμα ευκαιρία. Διαβάστε ενδιαφέροντα στοιχεία για την καριέρα του.

Ο Στεφάνος Κοτσόλης μετά το 2005 επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και το gazzetta.gr κάνει μια αναδρομή στα πράσινα χρόνια του 31χρονου άσου, αλλά και στο τι κατάφερε μακριά από την Παιανία.

Ο γεννημένος στην Αθήνα, στις 5 Ιουνίου του 1979, Στέφανος ασχολήθηκε αρκετά με το μπάσκετ λόγω του ύψους του (1,90 μ.) αλλά και με το τένις, αλλά τελικά κατέληξε να φοράει γάντια και να υπερασπίζεται εστίες.

Αποφοίτησε από τη σχολή Αναβρύτων και μετέπειτα μπήκε στην Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών. Σε ηλικία μόλις 15 ετών γράφτηκε στη σχολή του Χουάν Ραμόν Ρότσα και ο Αργεντινός και νυν τεχνικός της Golden Team, ήταν αυτός που εισηγήθηκε να μπει στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Κοτσόλης έμαθε αρκετά από τα μυστικά του τερματοφύλακα από τον Τάκη Οικονομόπουλο και το 1999 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Το ντεμπούτο του το έκανε σε αγώνα Κυπέλλου (13 Απριλίου 1999) κόντρα στον Αθηναϊκό (2-2). Στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε στο Ηράκλειο και την νικηφόρα (3-2) αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, αποκρούοντας μάλιστα και πέναλτι.

Στη σκιά Νικοπολίδη, Χαλκιά και Γκαλίνοβιτς

Λόγω της παρουσίας στο τριφύλλι του Αντώνη Νικοπολίδης και του Κώστα Χαλκιά ήταν τρίτος τερματοφύλακας και δεν είχε ευκαιρίες. Παρά και την αποχώρηση του Νικοπολίδη, αποκτήθηκε ο Μάριο Γκαλίνοβιτς και ο Κοτσόλης πάλι δεν μπόρεσε να δείξει την αξία του. Πάντως, ήταν παρών στο νταμπλ του 2004 αφού αγωνίστηκε την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος 2003-04 καθώς είχε παραγκωνιστεί ο Νικοπολίδης και τραυματίστηκε στο ματς με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό (1-2) ο Χαλκιάς. Ετσι, ήταν ο βασικός πορτιέρο και στο φινάλε της σεζόν στον Πύργο απέναντι στον Πανηλειακό με τους πράσινους να επικρατούν με 1-0 κατακτώντας και μαθηματικό τον τίτλο.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags