Facebook Pixel Το ήξερε το ποίημα!
| 2011-02-09 10:50:00

Το ήξερε το ποίημα!

Το ήξερε το ποίημα!

Η πρώτη θητεία του Πάντελιτς στην Ελλάδα δεν τον βοήθησε να μάθει μόνο τη γλώσσα, αλλά και τον τρόπο που δουλεύει το σύστημα. Τώρα, κάνει λόγο σε δηλώσεις του για νέα αυτοκρατορία του Ολυμπιακού…

Ο Σέρβος σέντερ φορ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Goal», στην οποία μεταξύ άλλων σχολίασε ότι στόχος της ομάδας του είναι να χτίσει μία νέα υτοκρατορία στην Ελλάδα.

-Μπορεί αυτή η νέα ομάδα να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας «αυτοκρατορίας» για τον Ολυμπιακό;

«Μα αυτό ακριβώς είναι ουσιαστικά ο μεγάλος μας στόχος. Το θέμα είναι σε αυτή την ομάδα που είναι καινούργια να τη βάλουμε σε έναν δρόμο. Δουλεύουμε σκληρά για να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή και να ξεκινήσουμε κάτι καλό.

Δεν δουλεύουμε για να είμαστε 6 μήνες όπως τώρα ή μέχρι το καλοκαίρι στην κορυφή. Δεν είναι το +7 ή το +10 ή το +4, είναι να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο για 5 χρόνια. Να δημιουργήσουμε μια νέα αυτοκρατορία για τον Ολυμπιακό.

Όπως πήρε τα 12 πρωταθλήματα σε 14 χρόνια, όπως είχε τα 7 σερί τα 5 σερί, έτσι να βάλουμε από φέτος που είμαστε μια νέα ομάδα τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Αυτή η ομάδα πρέπει να είναι η αρχή για έναν μεγάλο Ολυμπιακό. Να τη βάλουμε σε έναν δρόμο και όσο έρχονται άλλα παιδιά να συνεχίζουν με τον ίδιο τρόπο, έχοντας όμως έτοιμη δουλειά. Αυτό είναι το πιο δύσκολο, να συνεχίσουμε με σοβαρότητα για να πετύχουμε κάτι πολύ σημαντικό.

Όχι μόνο για έναν Ολυμπιακό που θα παίρνει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, που έχει πολύ μεγάλη σημασία, αλλά μεγάλο πράγμα θα είναι η Ευρώπη. Δεν γίνεται κατευθείαν να παίξεις μεγάλο ρόλο στην Ευρώπη, αλλά το θέμα είναι να τα δίνεις όλα για να βελτιώνεσαι συνεχώς με τρόπο που ο Ολυμπιακός θα γίνει σφιχτή ομάδα και θα μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό.

Και θα πρέπει να ιδρώνουν τη φανέλα για να παίρνουν αποτέλεσμα. Η Ευρώπη θα δώσει μια μεγάλη ώθηση στον σύλλογο. Έτσι φτιάχνεις μια ομαδάρα. Πρέπει να δουλεύεις για να φτάνεις παντού στην κορυφή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags