Facebook Pixel Ποιος θα αντικαταστήσει τον Κουμπίτσα;
| 2011-02-09 13:59:00

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Κουμπίτσα;

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Κουμπίτσα;

Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία του Ρόμπερτ Κούμπιτσα. Όμως, ποιος θα πάρει τη θέση του για το διάστημα που θα λείπει; Μήπως θα είναι ο Ράικονεν; Στο τραπέζι έχουν πέσει και τα ονόματα των Χάιντφελντ, Λιούτζι και Σένα.

Ο Κουμπίτσα αντιμετωπίζει με θετική διάθεση τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί. Τα μηνύματα για την πορεία της υγείας του είναι ενθαρρυντικά.

Την ώρα όμως που ο τραυματίας Πολωνός ετοιμάζεται για δεύτερη επέμβαση στον ώμο (σ.σ: πιθανόν θα χρειαστεί και τρίτη) στη Renault πονοκεφαλιάζουν για τον αντικαταστάτη του.

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτά των Νικ Χάιντφελτ, Τόνιο Λιούτσι και Μπρούνο Σένα. Οι τρεις τους αγωνίζονταν πέρυσι και φέτος βρίσκονται χωρίς συμβόλαιο.

Θεωρητικά υπάρχει ενδιαφέρον και για το δοκιμαστή της Force India, Νίκο Χούλκενμπεργκ, ενώ δεν πρέπει να θεωρείται ανυπέρβλητο εμπόδιο για την ομάδα τα λόγια που αντηλλάγησαν με το Κίμι Ράικονεν πέρυσι.

Ο Φινλανδός έχει δεσμευτεί με τη Citroen για να κάνει δέκα αγώνες στο WRC φέτος, αλλά εφόσον θέλει να αγωνιστεί στη F1 και συμφωνήσει με τη Renault είναι πιθανόν να βρεθεί λύση.

Το ερώτημα είναι αν ο Κίμι Ράικονεν προτίθεται να επιστρέψει στη F1, με δεδομένο ότι η R31 μπορεί να αποδειχτεί ανταγωνιστική αυτό δεν αποκλείεται.

Η Renault στις δοκιμές της Χερέθ από αύριο θα χρησιμοποιήσει το Βιτάλι Πετρόφ.

Πηγή: protothema.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags