Facebook Pixel Ο... πιο ευγενικός ληστής στον κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-02-09 13:59:00

Ο... πιο ευγενικός ληστής στον κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο... πιο ευγενικός ληστής στον κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σας ληστεύω κύριε. Συγνώμη, αλλά χρειάζομαι τα λεφτά. Έχω παιδιά να θρέψω κύριε». Όχι, δεν κάνουμε πλάκα, αυτά τα λόγια ανήκουν σε πραγματικό ληστή!

Η απόγνωση των ανθρώπων από την τραγική οικονομική κατάσταση που επικρατεί σχεδόν σε κάθε χώρα, έχει αναγκάσει ακόμα και τους πιο ευγενικούς και καλοπροαίρετους από αυτούς να φτάνουν στα άκρα για να επιβιώσουν.

Τρανή απόδειξη ένας 65χρονος Αμερικανός, ο οποίος πραγματοποίησε την πιο… ευγενική ληστεία που έχει καταγραφεί ποτέ σε κάμερα.

Βέβαια, ο συγκεκριμένος δράστης είχε βεβαρημένο παρελθόν με την αστυνομία, αφού έχει καταδικαστεί για πλαστογραφία και ένοπλη ληστεία παλαιότερα, αλλά ο τρόπος που λήστεψε το κατάστημα στο Σηάτλ δείχνει ότι τουλάχιστον βίαιος δεν είναι.

Ο «ευγενικός ληστής» πρώτα πλήρωσε για αυτό που αγόρασε, στη συνέχεια έβγαλε το πιστόλι και είπε στον ταμία-ιδιοκτήτη του καταστήματος ότι λυπάται, αλλά πρέπει να του δώσει όλα τα χρήματα από το ταμείο.

«Σας ληστεύω κύριε. Συγνώμη, αλλά χρειάζομαι τα λεφτά. Έχω παιδιά να θρέψω κύριε», είπε ο δράστης και όταν σαστισμένος άλλα ψύχραιμος ο ταμίας του έδωσε 300 δολάρια από το ταμείο, ο… ληστής είπε: «Σε ευχαριστώ πολύ και αν ποτέ σταθώ ξανά στα πόδια μου (οικονομικά) θα στα επιστρέψω»!

Η ληστεία έγινε χθες. Το πρόσωπό του καταγράφηκε στην κάμερα και το απόγευμα μια ειδική ομάδα της αστυνομίας τον συνέλαβε στο σπίτι του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags