09/02/11 - 14:31

Ανοιχτή κόντρα Σπανού – οπαδών!

Στα ...μαχαίρια είναι ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, με τους οπαδούς της ομάδας του.

Ανοιχτή κόντρα Σπανού – οπαδών!
36.339views 0shares

Ο κ. Σπανός εξέδωσε σήμερα με ανακοίνωση με την οποία απαντά στη χθεσινή ανακοίνωση των οργανωμένων  και εξηγεί για ποιους λόγους δεν πήρε εισιτήρια για το ματς στον Βόλο με τον Ολυμπιακό.

«Ζούμε το θέατρο του παραλόγου», τονίζει μέσα σε άλλα ο κ. Σπανός και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με τους οπαδούς της ομάδας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου της ομάδας του Περιστερίου:

«Έχω αποδείξει με πράξεις την εκτίμηση και τον σεβασμό μου στους φιλάθλους της ομάδας μας παίρνοντας εισιτήρια σε όλα τα γήπεδα της χώρας και με προσωπικό κόστος συνεισφέρω στο μέγιστο βαθμό για να πραγματοποιηθούν αυτές οι εκδρομές.

Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες ένα "θέατρο του παραλόγου" που παίζεται στην ομάδα που μόνο καλό δεν κάνει. Η απόφαση που πήρε η ΠΑΕ να μην πάρει εισιτήρια για το παιχνίδι του Βόλου ήταν γνωστή στο προεδρείο των οργανωμένων από την Τετάρτη και την Παρασκευή, μετά το ματς Κυπέλλου με τον Διαγόρα, βγάλαμε ανακοίνωση που προτρέπαμε τους φιλάθλους μας να μην ανέβουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο διότι υπήρχε κίνδυνος επεισοδίων που θα έβλαπταν την ομάδα μας.

Για ποια αθέτηση συμφωνίας μιλούν στην ανακοίνωσή τους; Μήπως η συμφωνία που κάναμε προβλέπει ότι επιτρέπονται επεισόδια όπως αυτά του α’ γύρου με το Βόλο στο Περιστέρι για την οποία τιμωρηθήκαμε με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο;
Η ομάδα είναι μπροστά σε μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ιστορίας της και η διοίκηση θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας όπως αυτή κρίνει καλύτερα. Όποιος σταθεί εμπόδιο σε αυτή την προσπάθεια είτε μέσα είτε έξω από τους κόλπους της ομάδας θα με βρει μπροστά του!

Έχω αποδείξει ότι δέχομαι την καλόπιστη κριτική και είμαι πάντα ανοικτός σε διάλογο. Η κακόπιστη κριτική που γίνεται από κάποιους και η ισοπέδωση των προσπαθειών που έχει κάνει η διοίκησή μου για την ομάδα είναι απαράδεκτη και απορριπτέα. Τελειώνοντας καλώ σε συστράτευση όλο το Περιστέρι μπροστά στην ιστορική πρόκληση της διεκδίκησης του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς και για τις μάχες που έχουμε να δώσουμε στο πρωτάθλημα για να δούμε την ομάδα μας όσο πιο ψηλά γίνεται».