Facebook Pixel Η παραδοχή του Μιζράχι: «Θέλουμε Μεσογειακή Λίγκα»
| 2011-02-09 14:29:00

Η παραδοχή του Μιζράχι: «Θέλουμε Μεσογειακή Λίγκα»

Η παραδοχή του Μιζράχι: «Θέλουμε Μεσογειακή Λίγκα»

Πάταγος! Ο "σκύλος" αποκαλύπτει τη συνομιλία που είχε με τον Σιμόν Μιζράχι στην οποία παραδέχεται επίσημα ότι η Μακάμπι Τ.Α. επιθυμεί τη συμμετοχή της στη Μεσογειακή Λίγκα.

Η Μεσογειακή Λίγκα δεν έχει ταράξει τα νερά μόνο του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και του ευρωπαϊκού… Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έχει με το μέρος του σημαντικές δυνάμεις του μπάσκετ και ο "σκύλος" σας μεταφέρει την πολύ σημαντική συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι και την την άκρως αποκαλυπτική τοποθέτηση που έκανε για το σχέδιο του Βασιλακόπουλου...

«Ασφαλώς και οι εγχώριες διοργανώσεις μας απασχολούν, ωστόσο δεν αγνοούμε καθόλου, ούτε γυρνάμε την πλάτη στο ενδεχόμενο της συμμετοχής μας στη Μεσογειακή Λίγκα» είπε ο Μιζράχι και πρόσθεσε… «Αυτό που αποζητάμε εμείς είναι να γίνουν όλα όπως πρέπει και ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε απόλυτη συμφωνία με την Ευρωλίγκα.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει συζητηθούν και πολύ προσεκτικά μάλιστα. Αλλά επαναλαμβάνω ότι αυτή η λίγκα πρέπει να είναι σύμμαχος με την Ευρωλίγκα και όχι αντίπαλος.

Η Μακάμπι επιθυμεί να αγωνιστεί στην  Μεσογειακή Λίγκα, αλλά θα πρέπει να απαντηθούν κάποια ερωτήματα πρώτα, όπως ποιες ομάδες θα πάρουν μέρος, από ποιες χώρες, πότε θα γίνονται οι αγώνες. Αρκετά ζητήματα που πρέπει να τα δούμε με πολύ σοβαρό βλέμμα. Είναι ένα πολύ καλό σχέδιο, πρέπει όμως να γίνει σωστά και χωρίς να είναι αντίπαλο με την Ευρωλίγκα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags