Facebook Pixel «Χαμηλούς τόνους πριν το ντέρμπι»
| 2011-02-09 15:56:00

«Χαμηλούς τόνους πριν το ντέρμπι»

«Χαμηλούς τόνους πριν το ντέρμπι»

Ο Χρήστος Κοντός γράφει στο blog του ότι ο Παναθηναϊκός βγήκε χαμένος τα τελευταία χρόνια, όταν ανέβασε τους τόνους πριν από τα ντέρμπι στο Φάληρο…

Τα τελευταία χρόνια, τρεις φορές ο Παναθηναϊκός χειρίστηκε επικοινωνιακά με εντελώς λανθασμένο τρόπο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Πριν από τον αγώνα εννοώ και όχι μετά το σφύριγμα. Και στις τρεις περιπτώσεις, έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να προηγηθεί με δικό του αυτογκόλ και να πάρει τελικά το παιχνίδι.

Η πρώτη ήταν όταν παραμονές του κλασικού ντέρμπι στο Φάληρο, ο Βαρδινογιάννης επέλεξε να σηκώσει τους τόνους με το γνωστό DVD και το κρασί «ΠΑΡΑΓΚΑ». Θα μπορούσε να το κάνει άλλη στιγμή και όχι παραμονές του ντέρμπι.

Η δεύτερη, όταν στη διάρκεια της κοπής της πίτας της ομάδας πήρε το λόγο ο ίδιος ο Βαρδινογιάννης και αφού ζήτησε από τις κυρίες να κλείσουν τ' αυτιά τους, απευθύνθηκε στους παίκτες και τους είπε ένα σύνθημα που για λόγους δεοντολογίας δεν υπάρχει λόγος να το αναφέρω. Άλλωστε, όλοι το θυμόμαστε νομίζω.

Η τρίτη φορά ήταν πέρυσι, όταν ο Πατέρας ακολούθησε την ίδια τακτική με τον Τζίγκερ. Σήκωσε αδικαιολόγητα τους τόνους πριν από το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και έφτασε μέχρι τον εισαγγελέα για να κερδίσει τι; Ένα μπαρουτιασμένο Καραϊσκάκη; Αν ήθελε αυτό, το πέτυχε και με το παραπάνω, όπως το είχε πετύχει παλαιότερα και ο Βαρδινογιάννης.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags