Facebook Pixel «Μπορεί σε ΟΣΦΠ ή ΑΕΚ!»
| 2011-02-09 16:17:00

«Μπορεί σε ΟΣΦΠ ή ΑΕΚ!»

«Μπορεί σε ΟΣΦΠ ή ΑΕΚ!»

Δεν απέκλεισε την πιθανότητα να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ή την ΑΕΚ ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, με δηλώσεις του. Στον Παναθηναϊκό, πάντως, δύσκολα θα το κάνει…

Ο πλάγιος αμυντικός των «πράσινων» παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Queen» και αναφέρθηκε στην καριέρα του, τις γυναίκες κ.α.

Το κομμάτι που απαντάει για Oλυμπιακό και ΑΕΚ, είναι το εξής: «Δεν μπορώ να πω ούτε ναι ούτε όχι. Δεν ξέρεις τις συγκυρίες και πως θα βρεθείς με τον σύλλογο που αγωνίζεσαι. Δεν μπορώ να στο αποκλείσω αυτό το ενδεχόμενο, αλλά ούτε και να είμαι απολύτως θετικός ότι θα πήγαινα σε ένα από τα δύο σωματεία».

Αναλυτικά:

Είσαι 29 ετών και δε ξέρω μήπως σκέφτεσαι πότε θα κρεμάσεις τα ποδοσφαιρικά σου παπούτσια;
Δε το σκέφτομαι ακόμη και θέλω με την βοήθεια του θεού μέχρι τα 34 μου να παίζω ποδόσφαιρο γιατί το αγαπάω και νομίζω ότι έχω να δώσω πολλά πράγματα.

Η κρίση έχει χτυπήσει τον δικό σας τομέα;
Έχει χτυπήσει το επάγγελμά μας η κρίση  όσο αφορά τις μετεγγραφές. Ενώ παλιά πλήρωναν για να πάρουν ένα παίχτη, τώρα κοιτάζουν να πάρουν ένα παίχτη δανεικό με οψιόν αγοράς. Ψάχνουν ελεύθερους παίχτες. Πάντως, μείωση και αναπροσαρμογή εγώ δεν έχω δεχτεί στο συμβόλαιό μου.

Σκέφτεσαι να φύγεις ξανά για το εξωτερικό ή νιώθεις καλά στην Ελλάδα;
Θα μπορούσα να ξαναφύγω γιατί έπαιξα στο εξωτερικό και μου άρεσε η κουλτούρα και ο τρόπος ζωής. Ίσως το καλοκαίρι μάλιστα το κυνηγήσω να βρω ομάδα εκτός Ελλάδας.

Αν σου γινόταν πρόταση από ΑΕΚ ή τον Ολυμπιακό θα δεχόσουν να αγωνιστείς;
Δεν μπορώ να πω ούτε ναι ούτε όχι. Δεν ξέρεις τις συγκυρίες και πως θα βρεθείς με τον σύλλογο που αγωνίζεσαι. Δεν μπορώ να στο αποκλείσω αυτό το ενδεχόμενο, αλλά ούτε και να είμαι απολύτως θετικός ότι θα πήγαινα σε ένα από τα δύο σωματεία.

Είναι ομάδα της καρδιάς σου ο Παναθηναϊκός;
Είναι στην καρδιά μου αυτή η ομάδα. Έγινα γνωστός από αυτή την ομάδα και πήρα μετεγγραφή στο εξωτερικό. Οφείλω πολλά και στον Π.Α.Σ Γιάννενα όμως. Έκανα φίλους αδελφικούς και δεν μπορώ να το ξεχάσω αυτό.

Πολλές οι θυσίες που έχεις κάνει για να κάνεις πρωταθλητισμό;
Σε όλα τα αθλήματα χρειάζονται θυσίες. Καταρχάς χάνω πράγματα από τον προσωπικό μου χρόνο. Υπάρχει ωράριο που σε ελέγχουν και δεν μπορείς να έχεις μια νορμάλ σχέση με τον άνθρωπό σου. Είσαι ώρες πολλές σε ένα αεροπλάνο, έχεις άγχος, δεν βλέπεις την οικογένειά σου. Αλλά έχει και πλεονεκτήματα πολλά.

Γιατί όλοι οι αθλητές είναι αντιστάρ και καθόλου lifestyle;
Παλαιότερα βίωσα αυτή την περίοδο και δεν ήθελα να μιλάω σε δημοσιογράφους γιατί διαστρεβλώνανε τα πάντα. Δε θα διστάσω να πάω σε ένα θέατρο, μια εκδήλωση επειδή θα έχει κάμερες. Αλλά αποφεύγω να εκτίθεμαι και να μιλάω.

Λόγω της δημοσιότητας και της αναγνωρισιμότητας σε πλησιάζουν περισσότερο τα κορίτσια;
Κακά τα ψέματα αυτό συμβαίνει. Είναι αρκετά πιο εύκολο επειδή είσαι αθλητής ή ηθοποιός να έχεις και περισσότερες κατακτήσεις. Απλά πρέπει  να ξέρεις να το διαχειριστείς.

Η γυναίκα πρότυπο για εσένα που θα ήθελες στο πλάι σου;
Θέλω μια ήρεμη κοπέλα που να εμπιστεύεται και να την εμπιστεύομαι. Δεν μπορώ να σου πω από εμφάνιση γιατί είναι πολύ υποκειμενικό το θέλω μου από τον οποιοδήποτε και να ρωτήσεις.

Έχεις ενοχληθεί από δημοσιεύματα που έχουν γράψει για εσένα ότι είχες σχέση με την Έλενα Παπαβασιλείου ή τώρα με την Έρικα Πρεζεράκου;
Στην αρχή με ενοχλούσε όταν γράφανε διάφορα που ήταν στην σφαίρα φαντασίας. Στην συνέχει όταν είδα πως παίζεται το άθλημα αυτό απλά το διασκέδαζα. Γράφουνε ανακρίβειες και δε θέλω να χαλάω την ηρεμία μου. Πίστεψε με σε αυτό που σου λέω.

Από την κριτική που θα σου γίνει στο πως θα αγωνιστείς επηρεάζεσαι;
Όχι, γιατί ξέρω πότε έχω παίξει καλά και πότε είχα άσχημη μέρα. Δεν πρέπει να διαβάσω κάποια κριτική για να μάθω τι έκανα. Απλά εκνευρίζομαι όταν δεν υπάρχει αντικειμενικότητα.

Ποιες γυναίκες είναι για εσένα οι πιο σέξι στον πλανήτη;
Είναι δύο οι γυναίκες που μου αρέσουν. Η Jessica Biel και η Rosario Dawson. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο νομίζω.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags