Facebook Pixel Αν είναι έτσι οι μεγάλοι, μην ξαναφέρετε ταλέντο!
| 2010-12-23 12:46:00

Αν είναι έτσι οι μεγάλοι, μην ξαναφέρετε ταλέντο!

Αν είναι έτσι οι μεγάλοι, μην ξαναφέρετε ταλέντο!

Ο Άριελ Ιμπαγάσα αποτελείτο πρώτο βιολί στην ορχήστρα του Ερνέστο Βαλβέρδε και οι «ερυθρόλευκοι» δικαιώνονται συνεχώς για την απόφαση τους να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν μπορούν να έρθουν νωρίτερα. Και είναι ο λόγος που μόλις έρχονται η ηλικία τους αποτελεί σημείο αναφοράς. Το gazzetta.gr παρουσιάζει 34 λόγους που ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν είναι μεγάλος για το ελληνικό πρωτάθλημα.

1. Γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου του 1976 στο Μπουένος Άιρες. Ο πατέρας του εργαζόταν σε εργοστάσιο και συχνά έπαιρνε μαζί του τον μικρό για να τον βοηθάει, ενώ η μητέρα του εργαζόταν ως οικιακή βοηθός.

2. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους. Ορμητήριο και μόνιμη κατοικία της οικογένειάς του είναι Μαγιόρκα και το καλοκαίρι έγγραψε τα παιδιά του σε σχολείο της περιοχής.

3. Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο σε ηλικία έξι ετών. Δεν πήγε απευθείας σε ακαδημίες ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά προτίμησε το ποδόσφαιρο σάλας και το 6Χ6.

4. Το πρώτο του αυτοκίνητο ήταν ένα FIAT 128, το οποίο αγόρασε μετά την επιστροφή του από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών στο Κατάρ. Ήταν, μάλιστα, τόσο ενθουσιασμένος που συνεχώς η μουσική έπαιζε στη διαπασών, με αποτέλεσμα να τον ακούν λεπτά πριν φτάσει στον προορισμό του.

Περισσότερα στο gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags