23/12/10 - 12:51

Οι μέτοχοι έφυγαν, ο Τζόνι ήρθε!

Ο Τζόνι Βεκρής νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά ως προσωρινή λύση. Οι μεγαλομέτοχοι δεν παρουσιάστηκαν στο Δ.Σ., ξεκινώντας πρόωρες διακοπές Χριστουγέννων. Παναθηναϊκέ, καλή Ανάσταση!

Οι μέτοχοι έφυγαν, ο Τζόνι ήρθε!
44.720views 0shares

Νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι ο Γιάννης Βεκρής, όπως αποφασίστηκε στο σημερινό Δ.Σ., στο οποίο δεν παρευρέθηκε κανένας από τους μεγαλομετόχους (Γιάννης Βαρδινογιάννης, Ανδρέας Βγενόπουλος, Νίκος Πατέρας και Παύλος Γιαννακόπουλος).

Ο κ. Βεκρής θα μείνει στο τιμόνι της ομάδας μέχρι την επόμενη Γ.Σ. στα μέσα Γενάρη. Όπως τόνισε με δηλώσεις του μετά το Δ.Σ. είναι αισιόδοξος για το μέλλον του συλλόγου και επεσήμανε πως δεν αλλάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας.

«Έχει υπάρξει απόφαση από προηγούμενο ΔΣ. Μπορούμε να πούμε ότι κατά κάποιον τρόπο το είχε προβλέψει ο Νικόλας Πατέρας. Έχει αποφασισθεί τι μεταγραφές θα γίνουν. Από εκεί και πέρα, εάν ο προπονητής και οι κκ. Αντωνίου και Φρέιτας έχουν την άποψη ότι θα πρέπει να γίνουν μεταγραφές θα πρέπει να γίνει εισήγηση στο Δ.Σ.», τόνισε ο κ. Βεκρής.