Facebook Pixel ''Ευχηθείτε μας καλή τύχη στην κλήρωση!''
Ποδόσφαιρο
| 2012-03-09 15:16:00

''Ευχηθείτε μας καλή τύχη στην κλήρωση!''

''Ευχηθείτε μας καλή τύχη στην κλήρωση!''

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους ''8'' του Τσάμπιονς Λιγκ και τη μέχρι τώρα πορεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού στο ''Sentra 103,3'':

Για την πρόκριση επί της Λιόν:

Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε λίγο φοβισμένα και σίγουρα το σκορ, βάσει της εικόνας που είχαμε ήταν καλό, γιατί δεν απειλήσαμε σχεδόν καθόλου παρά μόνο στο τέλος. Φυσικά όταν έχεις ένα σκορ 1-0, σου δίνει την αίσθηση ότι με ένα καλό παιχνίδι στην έδρα σου μπορείς να το ανατρέψεις. Σίγουρα είχαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση σε σχέση με το Ζερλάν. Ο κόσμος έδωσε πολύ θετική ενέργεια και υποστήριξε την ομάδα. Δεν περιμέναμε ότι το 1-0 θα μας έδινε την πρόκριση. Γι' αυτό και ανοιχτήκαμε. Ο απολογισμός είναι εξαιρετικός για εμάς.

Για την φετινή σεζόν:

Δεν είναι εύκολη γιατί δεν είναι μια συνηθισμένη χρονιά για εμάς. Απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε και το Champions League, από την πολύ μεγάλη διάθεση που είχαμε το καλοκαίρι, γιατί μην ξεχνάμε ότι είμαστε η μόνη ομάδα που συνεχίζει από τα προκριματικά Ιουλίου. Τα πρώτα παιχνίδια μας έδωσαν αυτοπεποίθηση για τους ομίλους. Δεν είναι εύκολη όμως η διαχείριση. Γιατί ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ομάδες μεγαλύτερες από εμάς, από καλύτερα πρωταθλήματα με εμπειρία στα νοκ άουτ παιχνίδια. Όμως το λέω πάντοτε έχω ποδοσφαιριστές που είναι εξαιρετικά συνειδητοποιημένα παιδιά.

Για την κλήρωση των προημιτελικών:

Έχουμε προτίμηση για το ποιον δεν θέλουμε. Όπως και στην προηγούμενη φάση, όλοι θα θέλουν εμάς. Περισσότερο επιλέγουμε εμείς αυτούς που δεν θέλουμε.

Για τη νίκη του Ολυμπικού:

Ειλικρινά χάρηκα χθες. Δυστυχώς όμως δεν μπορούσα να δω τον Ολυμπιακό. Αλλά ξέρω ότι η Μέταλιστ είναι εξαιρετική ομάδα. Είναι η μόνη ομάδα που κέρδισε τη Σαχτάρ μέσα στο Ντόνετσκ. Τους δίνει ένα προβάδισμα να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Για τον Ολυμπιακό και τον ΑΠΟΕΛ:

Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και ένα έξτρα κίνητρο για τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει. Για την Ελλάδα και την Κύπρο είναι μία αχτίδα φωτός ότι υπάρχει ποδόσφαιρο. Η νίκη του Ολυμπιακού και το προβάδισμα έχουν μεγάλη σημασία.

Για την πίεση που υπάρχει σε ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακό:

Έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Τον βαθμό της πίεσης που έχω εγώ τουλάχιστον όσον αφορά το πρωτάθλημα είναι ο ίδιος με του Ολυμπιακού. Όσον αφορά την Ευρώπη, ούτε εμείς ούτε ο Ολυμπιακός έχει την ίδια πίεση, γιατί πρέπει να είμαστε και προσγειωμένοι. Είναι σημαντικό η Κύπρος και η Ελλάδα να έχουν δύο ομάδες στη Ευρώπη. Είναι κάτι εκπληκτικό για τους φιλάθλους των ομάδων και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Είναι φανταστικό να παίζεις όλο τον χρόνο σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags