Facebook Pixel Ο Νοτιάς τη μεγαλύτερη ευθύνη
| 2012-03-09 18:42:00

Ο Νοτιάς τη μεγαλύτερη ευθύνη

Ο Νοτιάς τη μεγαλύτερη ευθύνη

Μπορεί να φορτώθηκε την ταμπέλα εν αγνοία του. Μπορεί ο ίδιος από μακριά και χωρίς να συμμετέχει να πήρε περισσότερες ευθύνες από ό,τι περίμενε. Γράφει ο Σπύρος Νταγιάκος.

Η ουσία είναι μία και δεν αλλάζει. Ο Νίκος Νοτιάς αυτήν τη στιγμή καλείται να σηκώσει το μεγαλύτερο φορτίο. Αυτός είναι πλέον ο μεγαλομέτοχος μαζί με τους Supporter και σε αυτόν πέφτει ο κλήρος στο να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Για αλλού κίνησε κι αλλού η ζωή τον πήγε, αλλά τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά στις επιχειρήσεις και ιδιαίτερα στις περίπλοκες που δημιουργεί μια ΑΕ που τυγχάνει να είναι και ποδοσφαιρική ομάδα. Ο Χατζηιωάννου, για παράδειγμα, ήταν πιο ψυλλιασμένος. Φρόντισε να απεμπλακεί μάλλον εγκαίρως και συνάμα έχοντας πράξει στο ποσοστό που του αναλογεί το καθήκον του έναντι της εταιρείας. Ο Χιώτης εφοπλιστής όμως κυρίως λόγω του προπονητικού παρέμεινε εγκλωβισμένος σε μια ιστορία που οδηγείτε πλέον σε αδιέξοδο. Ο Παππάς δείχνει να το συζητάει και όσο εμφανίζεται διατεθειμένος να συνδράμει οικονομικά ο Νοτιάς πρέπει να συμπορευτεί μαζί του και από κοινού να προσεγγίσουν τον Μελισσανίδη.

Από τη στιγμή που ο «Τίγρης» το συζητάει ουσιαστικά, τους παρέχει και ένα σωσίβιο στην καταιγίδα που έχει ξεσπάσει. Με την άφιξή του στην Αθήνα, χωρίς καμία χρονοτριβή, αν κάνει αμέσως την κίνηση και δηλώσει «παρών» σε μια ουσιαστική συζήτηση με Δημήτρη Μελισσανίδη θα κινηθεί αποφασιστικά προς την κατεύθυνση τού να βρεθεί μια βιώσιμη λύση.

Γιατί πολύ απλά, ακόμη κι αν μπουν αυτά τα 4 εκατ. και ληφθεί η αδειοδότηση, δεν λύνεται το πρόβλημα. Δεν αρκεί το οξυγόνο μιας εβδομάδας για να γίνει καλά η βαριά άρρωστη ΠΑΕ. Πρέπει να βρεθεί και προοπτική, και ο πλέον κατάλληλος για να «αναστήσει» την ΑΕΚ είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Οσο είναι ακόμα ζεστός υπάρχει και μια τελευταία ευκαιρία.

Πηγή: Εξέδρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags