Facebook Pixel Ο ράπερ τη χρονιάς!
| 2011-02-10 02:16:00

Ο ράπερ τη χρονιάς!

Ο ράπερ τη χρονιάς!

Ο πρώτος προσωπικός δίσκος του Δημήτρη Μεντζέλοτ από τα Ημισκούμπρια είναι γεγονός. Κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από τη Lyra και περιέχει «ένα παζλ από σκέψεις, επιρροές και μουσικές» που ο φίλος Μεντζελούα τις έκανε hip hop.

Τα Ημισκούμπρια είχαν ένα «χάρισμα»: έπιαναν όλο τον κόσμο, χωρίς να αποτελεί αυτοσκοπό τους. Δηλαδή, όταν έφτιαχναν τα κομμάτια τους δεν σκέφτονταν ότι αυτό θ' αρέσει σε ράπερς, μεταλάδες και λαϊκούς ταυτόχρονα. Έβγαινε αυθόρμητα αυτό και έτσι έφτασαν να παίζονται παντού: από μεγάλα club και... ελληνάδικα, μέχρι alternative στέκια και μικρά μπαράκια. Δηλαδή, ακόμη και αν σε κάποιον δεν άρεζε το μουσικό ύφος, κάλλιστα θα μπορούσε να γουστάρει ένα κομμάτι τους για την ευρηματικότητα των στίχων.

Πιστεύουμε ότι και σε αυτόν τον προσωπικό δίσκο του Δ.Μ. το «χάρισμα» αυτό εξακολουθεί και υπάρχει. Και για να καταλάβετε τι εννοούμε, «ποντάρουμε» ότι σε λίγο καιρό η διασκευή στο «Είμαι Τρελός», με τη συμμετοχή του ίδιου του Λάμπρου Καρελά από τα «Παιδιά από την Πάτρα», θα ακούγεται παντού.

Να σημειώσουμε ότι στο cd περιέχονται 13 κομμάτια και ότι ο Δ.Μ. σε κάποια από αυτά έχει συνεργαστεί με τους: Τάκη Τσαν, Χαρμάνη, Etsi De, VHS, Sexpyr, Dj Alx, Αντιγόνη Κατσούρη και τους «συντρόφους» από τα Ημιζ, Μιθριδάτη και Πρύτανη.

ΠΗΓΗ: www.elliniki-skini.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags