23/12/10 - 13:24

Θανάσης: «Ο ΠΑΟ στο χείλος του γκρεμού, πονάω»!

Κραυγή απόγνωσης από τον Θανάση Γιαννακόπουλο μετά το τέλος του Δ.Σ.

Θανάσης: «Ο ΠΑΟ στο χείλος του γκρεμού, πονάω»!
27.044views 0shares

«Άκουσα τον κύριο Πολέμη. Είπε θετικά πράγματα. Ο Παναθηναϊκός για να διοικηθεί θέλει έξυπνες κινήσεις και να είναι συγκαταβατικός σε ορισμένες καταστάσεις. Είπαμε πως πρέπει να μπει υπηρεσιακός παράγοντας, αλλά εγώ δεν συμφωνώ. Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός. Έχει ιστορία 100 χρόνων. Πρέπει να τον βοηθάμε ουσιαστικά. Δεν είναι σωστό ο υπηρεσιακός. Βγήκε η απόφαση παμψηφεί. Ξέρω πρόσωπα και πράγματα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα αναλάβει ένας υπηρεσιακός παράγοντας. Υπάρχει, όμως, μεταγραφική περίοδος.

Ο Παναθηναϊκός είναι στο χείλος του γκρεμού. Πρέπει να τον βγάλουμε από αυτή την κατάσταση, από το τέλμα. Πρωτόγνωρη η κατάσταση. Το λέω με το χέρι στην καρδιά. Πονάω. Έχω δώσει την ζωή μου για αυτή την ομάδα. Είναι σε δύσκολη κατάσταση. Οι λεγόμενοι λεφτάδες πρέπει να βοηθήσουμε.

Ποια είναι η διαφορά από τον Ολυμπιακό; Μία νίκη και μία ισοπαλία. Το οικονομικό είναι το δύσκολο. Αλλοι βλέπουν τον Παναθηναϊκό ως διαφήμιση, άλλοι με την καρδιά τους και άλλοι δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη.

Μπράβο στον Πατέρα που είχε πει ότι δεν πρέπει να μείνει ακέφαλος ο Παναθηναϊκός. Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους να μην αναλάβει. Χωρίς σύμπνοια και αγάπη, με το χέρι στην καρδιά, χωρίς αυτά δεν μπορείς να προχωρήσεις. Είτε τον παίρνουμε τον Παναθηναϊκό εμείς και κάνουμε ότι πιστεύουμε, είτε δεν τον παίρνουμε. Βάζουμε λεφτά στην ομάδα χωρίς να σκεφτόμαστε αν θα είναι ζημιογόνος ή όχι. Στο μπάσκετ 12-15 χρόνια μας έχει στοιχίσει πάνω από 200 εκ. ευρώ. Ξέρουμε πως τα χάνουμε, αλλά για την αγάπη μας τα βάζουμε. Για αυτό έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Πέντε ευρωπαϊκά και τόσα πρωταθλήματα»!