Facebook Pixel Δεν κρατιέται ο Ισπανός…
| 2011-02-10 09:32:00

Δεν κρατιέται ο Ισπανός…

Δεν κρατιέται ο Ισπανός…

Μέχρι και στους παίκτες έκανε αποκαλύψεις για το μέλλον του ο Χιμένεθ, ότι απέρριψε πρόταση από ομάδα για να συνεχίσει στην «Ένωση», αφού λίγο-πολύ γνώριζε ότι όσα τους πει θα φτάσουν στις εφημερίδες!

Σύμφωνα με αυτά που τους είπε χθες στα Σπάτα, πριν από την έναρξη της προπόνησης, απέρριψε πρόταση συλλόγου της πατρίδας του για να συνεχίσουν μαζί.

«Πριν από λίγες μέρες απέρριψα πρόταση από ισπανική ομάδα. είπα όχι για να μείνω μαζί σας, αν και μου λείπει η οικογένεια μου και θα ήθελα να είμαι κοντά στα παιδιά μου.

Έμεινα εδώ για να παλέψουμε μέχρι τέλους για το κύπελλο και τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ. Για να πάμε μαζί μέχρι το καλοκαίρι. Μετά δεν ξέρω αν θα μείνω, αλλά τώρα είμαι εδώ και θα προσπαθήσουμε μαζί για την AEK. Από εδώ και πέρα θα χρησιμοποιώ μόνο όσους είναι 100% έτοιμοι.

Όσους βλέπω ότι δίνουν τα πάντα για την ομάδα και είναι αφοσιωμένοι  σε αυτήν. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για την Κυριακή. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίζουμε, αλλά για να τα καταφέρουμε χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά αυτή την εβδομάδα», ήταν τα λόγια του Ισπανού προς τους «κιτρινόμαυρους» και είναι απορίας άξιο πώς καταφέρνει και σε καθημερινή βάση βρίσκεται στο προσκήνιο με τα λεγόμενά του.

Μία ακόμα φορά, πάντως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα το προσεχές καλοκαίρι, δεδομένου ότι δεν βλέπει φως στο βάθος του τούνελ...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags