Facebook Pixel Με ρεσιτάλ Ριμπερί-Γκόμεζ στους "8"!
Ποδόσφαιρο
| 2012-03-14 00:35:00

Με ρεσιτάλ Ριμπερί-Γκόμεζ στους "8"!

Με ρεσιτάλ Ριμπερί-Γκόμεζ στους "8"!

Μέσι έγινε ο Γκόμεζ με τα τέσσερα γκολ στην Βασιλεία, μετά από τρεις ασίστ του Ριμπερί. Για να πάρει η Μπάγερν εμφατική πρόκριση στους «8» ρίχνοντας 7αρα στους Ελβετούς!

Μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Ελβετία υπέρ της Βασιλείας, η Μπάγερν έπρεπε να μπει για να βάλει ένα γρήγορο γκολ και να φέρει την κατάσταση στα ίσια για την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Γερμανοί είχαν ένα... δαιμονισμένο πρώτο τέταρτο στο ματς και στο 11΄ ο Ρόμπεν, αφού πρώτα είχε χάσει δύο καλές ευκαιρίες, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σόμερ για το 1-0. Ο ρυθμός της Μπάγερν μετά από το 20΄ άρχισε να πέφτει, χωρίς ωστόσο να χάνει την κυριαρχία της στον αγωνιστικό χώρο με την Βασιλεία να μην έχει λύσεις.

Εκεί που όλα έδειχναν πάντως πως οι δύο ομάδες θα πάνε με το 1-0 στα αποδυτήρια, τελικά η Μπάγερν «κλείδωσε» από τα πρώτα 45 λεπτά την πρόκριση. Ο Μίλερ στο 42΄ μετά την μπαλιά του Ρόμπεν έκανε με κοντινό πλασέ το 2-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Γκόμεζ έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα των Ελβετών.

Ριμπερί-Γκόμεζ-Γκολ!

Ποτέ δεν σταματάνε να παίζουν μπάλα οι Γερμανοί, όσο και να είναι το σκορ, και αυτό δεν είπε να το αλλάξει η Μπάγερν. Στην επανάληψη και μετά από πέντε λεπτά παιχνιδιού ο Ριμπερί έβγαλε την μπαλιά από τα αριστερά και ο Γκόμεζ εύκολα έβαλε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Το πάρτι της Μπάγερν συνεχίστηκε και πάλι Ριμπερί και Γκόμεζ ήταν πρωταγωνιστές! Ο Γάλλος σέρβιρε και ο Γερμανός στο 61΄ έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα της Βασιλείας, κάνοντας χατ-τρικ.

Και αν οι Ελβετοί νόμιζαν πως ο εφιάλτης τους θα τελείωναν εκεί ήταν γελασμένοι, καθώς έξι λεπτά αργότερα άλλη μία ασίστ του Ριμπερί στον Γκόμεζ και το 6-0 ήταν γεγονός στο Μόναχο.

Την αίγλη του Γκόμεζ ζήλεψε και ο Ρόμπεν και αφού άνοιξε το δρόμο για τη μεγάλη νίκη της Μπάγερν, έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα με ατομική ενέργεια στο 81΄ για το τελικό 7-0!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags