Facebook Pixel Καλά, θα μαζέψουν 2,5 εκ. από τον κόσμο;
| 2012-03-14 10:17:00

Καλά, θα μαζέψουν 2,5 εκ. από τον κόσμο;

Καλά, θα μαζέψουν 2,5 εκ. από τον κόσμο;

Πόσα θέλει να μας τρελάνει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Οικονομόπουλος που δήλωσε ότι τα 2,5 εκ. ευρώ που ψάχνει η Ένωση μπορεί να τα καλύψουν οι οπαδοί με τα μίνι διαρκείας και τον λογαριασμό σωτηρίας!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Οικονομόπουλος στο "sport24.gr":

Αρχικά, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, λόγω προβλήματος υγείας, διευκρίνισε πως δεν μπόρεσε να παραστεί στο Δ.Σ. αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε στον έχει επικοινωνία με τον Νίκο Νοτιά:

"Είχαμε μια σειρά συζητήσεων στο συμβούλιο αλλά και κατ' ιδίαν με τον κ. Νοτιά, στην σχεδόν τρίωρη τηλεφωνική μας επικοινωνία στην οποία συμμετείχα και εγώ, με τον μεγαλομέτοχο να καταλήγει στο συμπέρασμα πως δεν μπορεί να δώσει παραπάνω από 300.000 ευρώ".

- Τι χρήματα χρειάζεται η ΑΕΚ μέχρι τις 31 Μαρτίου;

"Χρειαζόμαστε 2,8 εκ. ευρώ. Εάν υπολογίσουμε τα χρήματα του κ. Νοτιά, τότε θέλουμε 2,5 εκ. για τα οποία θα γίνει έκκληση σε όλους τους επιφανείς ΑΕΚτζήδες αλλά και στον κόσμο προκειμένου να τα μαζέψουμε".

- Πώς θα γίνει ακριβώς αυτό;

"Έχουμε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία καλούμε όλους τους πρώην και νυν μετόχους: τον κ. Παππά, τον κ. Νικολαΐδη, τον κ. Καννελόπουλο και τους υπόλοιπους, καλούμε τους επιχειρηματίες ΑΕΚτζήδες όπως τον κ. Μελισσανίδη και τον κ. Τροχανά, αλλά και τον κόσμο μας προκειμένου να μαζευτούν τα χρήματα άμεσα.

Δίνουμε μια προθεσμία δύο ή τριών ημερών προκειμένου να μας απαντήσουν και τι ποσό θα βάλουν, για να γνωρίζουμε τι θα πρέπει να μαζέψουμε από τον κόσμο. Η αυριανή γενική συνέλευση που θα γίνει το πρωί, θα διακοπή, προκειμένου να δώσουμε χρόνο - παράταση 10-15 ημερών για την αύξηση Μ.Κ. και την εκλογή νέου Δ.Σ. της Ένωσης.

Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση της δίκης του Ψωμιάδη για την οποία υπόθεση είμαι αισιόδοξος πως η ΑΕΚ θα δικαιωθεί. Αν λοιπόν κάποιος από τους παραπάνω θελήσει, μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ τώρα και να πάρει τα χρήματα του πίσω, όταν εκδικαστεί το ποσό για την ΑΕΚ που είναι στα 21 εκ.".

- Συγνώμη που επιμένω, πώς θα γίνει με τον κόσμο;

"Αρχικά από τα μίνι διαρκείας των 50 ευρώ, για τα οποία θεωρώ πως αν πάρουν 50.000 κόσμος δεν θα έχουμε ανάγκη κανέναν. Ωστόσο, θα υπάρξει και ένας λογαριασμός σωτηρίας προκειμένου ο καθένας να βάζει ότι χρήματα θέλει και μπορεί. Ο λογαριασμός θα ενεργοποιηθεί έαν φτάσει στο ποσό που θα χρειαστούμε. Εάν δεν συμπληρωθεί το ποσό, τότε ο καθένας θα μπορεί με την απόδειξη της κατάθεσης να πάρει τα χρήματα του πίσω".

- Κύριε Οικονομόπουλε, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ΑΕΚ, μια εκτίμηση μετά και τα όσα ακούσατε από τον κ. Νοτιά;

"Δεν μπορώ να κάνω κάποια εκτίμηση, όταν ακούς έναν άνθρωπο ο οποίος έχει βάλει 20 εκ. στην ΑΕΚ και επιμένει επί δύο ώρες πως δεν μπορεί να βάλει άλλα χρήματα, δεν μπορείς να κάνεις εκτίμηση. Δυστυχώς οι εποχές άλλαξαν και είναι αλήθεια πως και ο χώρος της ναυτιλίας αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του κ. Νοτιά. Το σίγουρο είναι πρέπει να δουλέψουμε, ακόμα και μια ελπίδα να έχουμε θα πρέπει να την κυνηγήσουμε, να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για να πετύχουμε. 15 μέρες μόνο έχουν απομείνει και αυτή τη στιγμή χρειάζεται συσπείρωση και από τον κόσμο και πιστεύω, θέλω να πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Δεν γνωρίζω αν κατά το παρελθόν στην ιστορία της ΑΕΚ, υπήρχαν αντίστοιχες στιγμές, αλλά εγώ από την δική μου πλευρά, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω για την ΑΕΚ, να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε. Ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags