Facebook Pixel «Λάθος timing για Σισέ»
| 2011-02-10 14:07:00

«Λάθος timing για Σισέ»

«Λάθος timing για Σισέ»

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης σχολιάζει στο blog του τη χθεσινή συνάντηση των Γόντικα και Νίκα με τους οργανωμένους και τον τρόπο που χειρίστηκαν διάφορα θέματα. Κυρίως, όμως, του Σισέ...

Μετά από αρκετό καιρό ο Παναθηναϊκός φαίνεται να βρίσκει την ηρεμία του και ετοιμάζεται να κάνει την ύστατη προσπάθεια για την ανατροπή στο πρωτάθλημα. Ωστόσο η συνάντηση της διοικούσας επιτροπής με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών, έφερε κάποια θέματα στο προσκήνιο που μόνο καλό δεν κάνουν στη συγκεκριμένη στιγμή.

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γόντικας και ο Γιώργος Νίκας φέρεται να δεσμεύτηκαν πως ο Τζιμπρίλ Σισέ θα παραμείνει στην Παιανία και μετά το καλοκαίρι ανεξάρτητα από την οικονομική κατάσταση του συλλόγου και εφόσον το θέλει και ο ίδιος.

Λάθος timing επέλεξαν να ανοίξουν και πάλι το κεφάλαιο Σισέ, πάνω που έκλεισε με τα ουκ ολίγα σενάρια που ακούστηκαν τον περασμένο Ιανουάριο. Και μία δέσμευση για να έχει αξία, γίνεται ενώπιον όλων των φιλάθλων και όχι επιλεκτικά. Επομένως θα μπορούσε ο κ. Γόντικας να πει "πως δεν θα πάει πουθενά ο Σισέ " στη συνέντευξη που παραχώρησε 24 ώρες νωρίτερα στη Nova.

Και πως δεσμεύεται η διοικούσα επιτροπή και ενώ ουδείς γνωρίζει το τι θα γίνει το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό με τα διοικητικά; Ποιος δεσμεύτηκε και με ποια ιδιότητα; Και έχει εξασφαλίσει τα λεφτά; Γιατί αν φύγει τελικά ο Σισέ, μετά την υπόσχεση που έδωσαν, θα πρέπει πράγματι να "κρυφτούν στην... Ουρουγουάη", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα "Εξέδρα" πως είπαν οι οπαδοί στους Δημήτρη Γόντικα, Γιώργο Νίκα και Λεωνίδα Πολέμη.

Παράλληλα τα μέλη της διοικούσας επιτροπής φέρεται να είπαν πως εξετάζεται η περίπτωση του Ελληνικού για το νέο γήπεδο! Μία περίπτωση που είχε τεθεί από τον κ. Σουφλιά το 2004 και απορρίφθηκε από τον Παναθηναϊκό λόγω των γνωστών αντιδράσεων για γήπεδο στον Πειραιά. Πως ξαναπέφτει στο τραπέζι αυτή η λύση; Και γιατί τώρα; Φάουλ της διοικούσας αν ειπώθηκε αυτό το πράγμα.

Τέλος γιατί ο Παναθηναϊκός κρύβει πως έβγαλε δελτίο στον Κλέιτον; Εκτός αν προτιμά την επιλεκτική ενημέρωση; Γυρίσαμε στο παρελθόν από την ανάποδη πλευρά;

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags