Facebook Pixel Χρόνια πολλά, Μαρσέλο!
| 2011-02-10 15:20:00

Χρόνια πολλά, Μαρσέλο!

Χρόνια πολλά, Μαρσέλο!

Τα 27 του χρόνια συμπληρώνει σήμερα ο Μαρσέλο Μάτος και η «Globo» του έκανε ένα αφιέρωμα, για όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στην καριέρα του.

Ο άσος της Μποταφόγκο και του Παναθηναϊκού, άλλωστε, είναι ήδη πατέρας δύο παιδιών, έχει προλάβει να αγωνιστεί στην Ιαπωνία, έχει κερδίσει ως αρχηγός της Κορίνθιας ένα πρωτάθλημα, έχει παίξει στην Ευρώπη κ.λπ.-κ.λπ.

«Όταν λέω σε κόσμο την ηλικία μου, εκπλήσσεται. Όλοι πιστεύουν πως είμαι ήδη τριαντάρης. Ίσως επειδή όλα έγιναν πολύ γρήγορα στη ζωή μου», σχολίασε ο ίδιος σε δηλώσεις του και συμπλήρωσε:

«Ανέκαθεν ήταν του χαρακτήρα μου να αναλαμβάνω πολλές ευθύνες. Στα 15 μου έφυγα από το σπίτι για να παίξω ποδόσφαιρο.

Από νωρίς ονειρευόμουν να δημιουργήσω οικογένεια και έχοντας ζήσει τόσα πολλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, έτσι χτίστηκε η προσωπικότητά μου. Στην Μποταφόγκο έχω ηγετικό ρόλο μαζί με άλλους έμπειρους παίκτες, όπως ο Τζέφερσον και ο Αμπρέου.

Είναι σημαντικό να ηρεμείς την ομάδα, ειδικά στο ξεκίνημα μιας σεζόν. Επίσης είναι καθήκον μου να συμβάλω στη διατήρηση καλού κλίματος στην ομάδα. Πάντα ενδιαφέρομαι για τους συμπαίκτες μου και ξέρω πως τα νέα αποκτήματα δυσκολεύονται στην αρχή».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags