Facebook Pixel «Ωραίος είναι αυτός!»
| 2010-12-23 15:14:00

«Ωραίος είναι αυτός!»

«Ωραίος είναι αυτός!»

Σαφείς αιχμές κατά του Νικόλα Πατέρα άφησε ο Αδαμάντιος Πολέμης στο σημερινό Δ.Σ. «Ξόδεψε 65 εκ. ευρώ και τώρα με προτείνει για πρόεδρο;».

Ο διάλογος που είχαν στη διάρκεια του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο Αδαμάντιος Πολέμης αναδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος, που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός. Και μπορεί έξω από την αίθουσα της συνεδρίασης οι μέτοχοι να έδωσαν ένα τόνο αισιοδοξίας, είναι προφανές ωστόσο ότι "εντός των τειχών" υπάρχει έντονη δυσφορία για το πώς έφτασε, μέχρι εδώ, η "πράσινη" ΠΑΕ.

Σε μια στιγμή, λοιπόν, του ΔΣ ο Θανάσης Γιαννακόπουλος απευθύνθηκε στον Αδαμάντιο Πολέμη, που έτσι κι αλλιώς έχει τεράστια οικονομική ευρωστία και του είπε: "Αφού σε θέλουμε όλοι, γιατί δεν βγαίνεις μπροστά; Να αναλάβεις πρόεδρος".

Ο κ.Πολέμης απάντησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ως εξής: "Δεν μπορεί να με προτείνει ένας πρόεδρος που τα προηγούμενα δυο χρόνια ξόδεψε 65 εκατομμύρια ευρώ. Κι αν αναλάβω, εγώ τώρα, θα πρέπει να βάλω, για τα επόμενα δυο, άλλα 30 εκατομμύρια".

Η αιχμή κατά του Νικόλα Πατέρα και της διαχείρισης των οικονομικών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι προφανής. Ο κ.Πολέμης όπως όλοι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ναι μεν δεν βλέπουν ότι "δεν θα πτωχεύσει ο σύλλογος", ξέρουν όμως πως από δω και πέρα πρέπει να ακολουθήσουν μια τελείως διαφορετική πολιτική, ώστε να μην είναι αναγκασμένοι κάθε χρόνο να "ματώνουν" την τσέπη τους. Καθώς τα έσοδα είναι ... γνωστά από τώρα (εισιτήρια διαρκείας, τηλεοπτικά δικαιώματα και υπό προϋποθέσεις τσάμπιονς λιγκ) κάπως έτσι θα κινηθούν και ... στα έξοδα.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags