Facebook Pixel "Εκτροφεία εγκλήματος οι σύνδεσμοι"
| 2012-03-19 11:45:00

"Εκτροφεία εγκλήματος οι σύνδεσμοι"

"Εκτροφεία εγκλήματος οι σύνδεσμοι"

Δυναμικός μία ακόμα φορά στις... δηλώσεις του ο Πάνος Μπιτσαξής, άστραψε και βρόντηξε για όσα έγιναν χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάνου Μπιτσαξή στον Sentra 103,3

Για όσα έγιναν χθες: «Το συμπέρασμα είναι πως δεν υπάρχουν προϋποθέσεις να μπορεί να ελεγχθεί η κατάσταση του χουλιγκανισμού. Χθες ήταν μια ήττα της έννομης τάξης. Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αλλά αυτό δεν επαρκεί ως εξήγηση. Το ματς μύριζε μπαρούτι όλη την εβδομάδα και τα σύννεφα πολέμου ήταν βαριά.

Δεν μπορούσαμε όμως, να πάμε σε αναβολή ενός τόσου κρίσιμου αγώνα, γιατί η ανάμειξη της πολιτείας θα σήμαινε παρέμβαση. Με σημαντικά αστυνομικά μέτρα πιστεύαμε πως μπορεί η κατάσταση να ελεγχθεί. Αυτό δεν βγήκε. Ίσως το παιχνίδι να έπρεπε να έχει αναβληθεί. Αυτή είναι μια κριτική που την αποδέχομαι».

Για την επόμενη μέρα: «Διερωτώμαι αν μπορεί να ξαναγίνει παιχνίδι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού με θεατές. Υπάρχουν άτομα που πάνε στο γήπεδο με αποκλειστικό σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδια, να χτυπήσουν τους αστυνομικούς και να ρίξουν μολότοφ».

Για τις ευθύνες που υπάρχουν: «Η Super League και η ΕΠΟ πρέπει να πάρουν την απόφαση να απεγκλωβιστούν από τα εκτροφεία εγκλήματος που είναι οι σύνδεσμοι οπαδών. Να αποφασίσουν με ποιους είναι. Με αυτούς τους λίγους ή με τους πολλούς υγιείς φιλάθλους; Αν δεν πάρουν απόφαση δεν μπορούμε να προχωρήσουμε ομαλά».

Για το αν έπρεπε να μην γίνει αυτό το πρωτάθλημα: «Το ποδόσφαιρο απασχολεί εκατομμύρια Έλληνες που θέλουν να το βλέπουν να γίνεται. Δεν πρέπει να σταματήσουμε την εξέλιξή του».

Για το τι πήγε στραβά χθες: «Για το επιχειρησιακό σχέδιο δεν μπορώ να μιλήσω. Το θέμα είναι πώς μπαίνουν μέσα τα πυρομαχικά; Το στάδιο είχε ελεγχθεί λεπτομερώς την προηγούμενη μέρα. Αυτή η παράμετρος είναι κλειδί για τα επεισόδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags