Facebook Pixel Ποιον εννοείς, Βασίλη;
| 2012-03-19 14:52:00

Ποιον εννοείς, Βασίλη;

Ποιον εννοείς, Βασίλη;

"Να φύγουν όσοι δε θέλουν, αλλιώς η ευθύνη θα τους βαραίνει για όλη τους τη ζωή...", είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Ποιον να λέει, ποιον να λέει...
 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ''Sentra 103,3'':

«Εκατό άτομα χάλασαν ένα παιχνίδι, καταστρέψανε ένα γήπεδο και δε βρέθηκε ένας άνθρωπος να μπορέσει να αποτρέψει αυτά τα πράγματα. Μετά το φαινόμενο της απαξίωσης από τον κόσμο του, αλλά και τη διοίκησή του και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές του, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ που δεν θα έχει ξαναγίνει κι αυτό πρέπει να συμβεί σε δυο φάσεις.

Οι μέτοχοι πρέπει πια να βγουν μπροστά. Δεν ξέρω ποιος θα είναι πρώτος, ποιος θα κινήσει τα νήματα, αλλά αν δεν το κάνουν τώρα και περιμένουν να τελειώσει το πρωτάθλημα, τότε για τον Παναθηναϊκό και όποιον ενδιαφερθεί θα είναι πολύ αργά».

Για όσους ενδιαφέρονται για την ομάδα: «Κάνω μια έκκληση στους μεγαλομετόχους και όσους έχουν απομείνει να πονάνε να βγούνε τώρα μπροστά και να αφήσουν τις διαφορές που υπάρχουν. Ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί. Οποιος θέλει φεύγει, όποιος θέλει μένει. Ο Παναθηναϊκός, δόξα τω Θεώ, θα βρει τη γιατρειά του. Να φύγουν όσοι δε θέλουν, αλλιώς η ευθύνη θα τους βαραίνει για όλη τους τη ζωή... Πρέπει και οι ποδοσφαιριστές να αναλάβουν τις ευθύνες τους, έχουν κι αυτοί ευθύνη».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags