Facebook Pixel Παρουσίαση online για Ducati
| 2012-03-19 23:40:00

Παρουσίαση online για Ducati

Παρουσίαση online για Ducati

Μέσω διαδικτύου παρουσίασε την GP12 η Ducati, με σχεδόν 100000 φιλάθλους της ομάδας να την παρακολουθούν μέσω live stream στη σελίδα της Scuderia στο Facebook.


Την παρουσίαση της Demosedici GP12 πραγματοποίησε σήμερα η Ducati, με την οποία οι Βαλεντίνο Ρόσι και Νίκι Χέιντεν θα τρέχουν στο Moto GP το 2012. Η ιταλική ομάδα το έπραξε αυτό μέσω live stream στη σελίδα της στο Facebook, με την επιλογή αυτή να έχει ανταπόκριση, καθώς την παρακολούθησαν σχεδόν 100000 φίλαθλοι της Scuderia.

Κατά τη διάρκεια αυτής μίλησαν ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Γκαμπριέλε ντελ Τόρκιο, ο επικεφαλής μηχανικός, Φίλιππο Πρετσιόζι και οι δυο αναβάτες της, με τον Ρόσι να τονίζει πως είναι σχεδόν έτοιμοι για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος. «Είμαστε σχεδόν έτοιμοι για τη νέα σεζόν και θα δούμε πως θα πάμε κατά τη διάρκεια των τελευταίων επίσημων δοκιμών στη Χέρεθ».

Από τη μεριά του, ο Πρετσιόζι επιβεβαίωσε ότι η νέα μοτοσικλέτα χρησιμοποιεί τον πλήρη κυβισμό του κινητήρα των 1000cc που επιτρέπεται για το 2012 και αποκάλυψε άλλα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά της. Τέλος, να σημειωθεί ότι η μοτοσικλέτα του Ρόσι διατηρεί το διάσημο φωτεινό κίτρινο, ενώ το νεό «όπλο» έχει μια πιο ιταλική «αίσθηση» με τις πράσινες και τις πράσινες και τις λευκές ρίγες δίνοντας ένα νεύμα στις εθνικές ρίζες του εργοστασίου της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags