Facebook Pixel Τι ανησυχεί τον Οικονομόπουλο
| 2012-03-21 16:10:00

Τι ανησυχεί τον Οικονομόπουλο

Τι ανησυχεί τον Οικονομόπουλο

Γιατί ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ είχε ενστάσεις στην τροποποίηση του πρακτικού και ποιοι κίνδυνοι ελλοχεύουν. Αύριο οι ...αποκαλύψεις μαζί με τα χρήματα

Μία μέρα παράταση θα πάρει ακόμα η αγωνία, τόσο του κόσμου, όσο και της διοίκησης, σχετικά με τα χρήματα που προτίθενται να μπουν από επενδυτικό fund, καθώς όπως συμφωνήθηκε σε χθεσινοβραδινό ραντεβού ανάμεσα στον Ανδρέα Δημητρέλο και τους εκπροσώπους των επενδυτών, τα χρήματα αναμένεται να φανούν το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αυτή την εξέλιξη, για την οποία σας ενημερώσαμε από χθες το απόγευμα, την γνωρίζουν όλα τα μέλη του Δ.Σ. και έχει να κάνει με κάποιες τροποποιήσεις που ζητήθηκε (από την πλευρά του fund) να γίνουν στα πρακτικά του χθεσινού έκτακτου Δ.Σ. και σχετικά με την αποδοχή των 2 εκατ. ευρώ.

Αν αυτά είχαν σταλεί από χθες στην πλευρά των επενδυτών, τότε ακόμα και σήμερα θα είχαν μπει τα χρήματα. Εφόσον κάτι τέτοιο δεν συνέβη, η έλευση των χρημάτων παίρνει παράταση για 24 ώρες (σύμφωνα με τη μέχρι τώρα ενημέρωση). Όπως και η ενημέρωση του κόσμου.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags