Facebook Pixel Πού θα βρει αυτά τα λεφτά;
| 2011-02-11 09:56:00

Πού θα βρει αυτά τα λεφτά;

Πού θα βρει αυτά τα λεφτά;

Ο Παναθηναϊκός δεν βάζει πωλητήριο στον Σισέ, ο Γάλλος έχει κάποια «θέλω» για να μείνει, αλλά πού θα βρει το ηγεμονικό συμβόλαιο που έχει στην Ελλάδα; Μόνο μια Λίβερπουλ μπορεί…

Ο Γιώργος Νίκας δήλωσε χθες ότι ο «Σισέ δεν πωλείται» και πως θα μείνει στον Παναθηναϊκό αν το θέλει ο ίδιος. Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη άπαντες έσπευσαν να «ανακαλύψουν» τα «θέλω» του Γάλλου για να παραμείνει στην ομάδα.

Μερικά απ’ αυτά αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να μείνει ανταγωνιστικός (να μην ξεπουλήσει και να ενισχυθεί) και να έχει σχέδιο και οργάνωση. Λογικά. Όλα. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα δεδομένα τα οποία δε κάνουν εύκολη την πιθανή πώληση του Σισέ και δε γίνεται να τα παραβλέπουμε.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ του «τριφυλλιού» έχει υψηλή ρήτρα (14 εκ. ευρώ) και δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να τα δώσει από τη στιγμή που πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή χωρίς μεταπωλητική αξία.

Οπότε θα πρέπει να έρθει ένας σύλλογος που θα «σκάσει» ένα αξιόλογο ποσό (ας πούμε 8-10 εκ. ευρώ), θα καλύπτει τον Σισέ και ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να αρχίσει συζητήσεις για την παραχώρησή του.

Πάμε, όμως, στο θα «καλύπτει» τον Σισέ. Αν πρόκειται για έναν σύλλογο επιπέδου Λίβερπουλ ο Γάλλος, ναι, θα σκεφτεί να φύγει. Αν, όμως, πρόκειται για ομάδα επιπέδου Σάντερλαντ μοιάζει δύσκολο έως απίθανο. Στην Ελλάδα ο Σισέ είναι «βασιλιάς», αυτό του αρέσει, το απολαμβάνει και δεν θα το αφήσει εύκολα για μια μικρομεσαία ομάδα ακόμα κι αν αυτή προέρχεται από την Πρέμιερ Λιγκ ή το Σαμπιονά.

Και πάμε και στο δια ταύτα. Ο Σισέ έχει ένα συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό πραγματικά ηγεμονικό. Παίρνει 2 εκ. ευρώ τον χρόνο καθαρές αποδοχές χωρίς τα μπόνους! Θα έχει από το καλοκαίρι ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, δηλαδή, εξασφαλισμένα 4 εκ. ευρώ επαναλαμβάνουμε χωρίς τα μπόνους που εκτοξεύουν αυτό το νούμερο.

Στην ηλικία των 30 ετών, λοιπόν, ο Γάλλος δεν μπορεί να μην σκέφτεται (και) τα χρήματα όταν ξέρει ότι το επόμενο συμβόλαιο στην καριέρα του θα είναι το τελευταίο «καλό». Ποια ομάδα, λοιπόν μπορεί να του προσφέρει αυτό το ηγεμονικό συμβόλαιο, να τον έχει «βασιλιά», αλλά -και αγωνιστικά- να του δίνει το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ; Όπως προείπαμε μόνο μια ομάδα επιπέδου Λίβερπουλ. Και μόνο τότε θα γίνει εύκολη η παραχώρηση του Γάλλου...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags