Facebook Pixel Πάλι άμυνα θα παίξει!
| 2011-02-11 12:13:00

Πάλι άμυνα θα παίξει!

Πάλι άμυνα θα παίξει!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει ρισκάρει σε κανένα φετινό ντέρμπι και δεν θα το κάνει ούτε στο «Βικελίδης» κόντρα στον Άρη. O sportdog ξέρει τι τρομοκρατεί τον Ισπανό τεχνικό.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει αποδείξει στο διάστημα που βρίσκεται στη χώρα μας ότι δεν είναι από τους προπονητές που ρισκάρουν. Προτιμά το "κάλλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρι" και γι' αυτό στα μεγάλα εκτός έδρας ματς, παίζει κυρίως για την ισοπαλία.

Ακόμα και στην Τούμπα προ ημερών με τον ΠΑΟΚ που έπρεπε να μπει φορτσάτος ο Ολυμπιακός γιατί όφειλε να κυνηγήσει το γκολ μετά το 1-1 του Καραϊσκάκη, μόνο... δυνατά δεν μπήκε. Η μοναδική του ευκαιρία έγινε στο 89' από τον Βασίλη Τοροσίδη σε αναμπουμπούλα στην αντίπαλη άμυνα...

Την ίδια παθητική τακτική αναμένεται να δούμε και στο "Κλεάνθης Βικελίδης" από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός "τρέμει" στην ιδέα να προηγηθεί ο αντίπαλος γιατί ξέρει ότι ο Ολυμπιακός σε καυτές έδρες δύσκολα ανατρέπει σκορ και γι' αυτό θα κατεβάσει την ομάδα του συντηρητικά.

Θέλει να πάει το παιχνίδι δηλαδή σε χαμηλό τέμπο και να κρατήσει το πίσω μηδέν το οποίο θα του δώσει ελπίδες όχι μόνο για την ισοπαλία αλλά και για τη νίκη αφού ένα γκολ οι ερυθρόλευκοι μπορούν να το βάλουν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags