Facebook Pixel Έτσι θα επιστρέψει ο Αντόνιο
| 2012-03-25 11:00:00

Έτσι θα επιστρέψει ο Αντόνιο

Έτσι θα επιστρέψει ο Αντόνιο

Όλα τα δεδομένα για την περίπτωση του θηριώδη αμυντικού που αποτελεί μεγάλο πόθο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.
 

Μεγάλος πόθος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ εδώ και δύο χρόνια είναι ο Μάρκος Αντόνιο και αυτό δεν αποτελεί μυστικό. Από την εποχή που ο θηριώδης Βραζιλιάνος αμυντικός είχε αποδείξει με την πορεία του στην Μπελενένσες ότι ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, πριν καταλήξει στη Ραπίντ, ο Ζήσης Βρύζας είχε στο νου του την επιστροφή του Βραζιλιάνου στην Τούμπα

Το καλοκαίρι του 2010 η αναζήτηση προπονητή προείχε και το θέμα δεν προχώρησε. Τώρα επανέρχεται πολύ πιο ζεστό στο προσκήνιο. Φρόντισε γι' αυτό ο Παντελής Κωνσταντινίδης που διατηρεί εδώ και μήνες ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Μάρκος Αντόνιο. Με κάθε ευκαιρία του δείχνει πώς ο ΠΑΟΚ δεν τον ξεχνά και πώς όταν συντρέξουν οι προϋποθέσεις θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν δίνει πολλές λεπτομέρειες για τις επαφές του τεχνικού διευθυντή της ομάδας με τον 29χρονο αμυντικό, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πώς οι δυο τους συναντήθηκαν στο ταξίδι του Κωνσταντινίδη στο Βουκουρέστι στα τέλη Φεβρουαρίου

Το συμβόλαιο με τη Ραπίντ, το κλειδί

Ο Μάρκος Αντόνιο δεν είναι αντίθετος να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ με τον οποίο έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις μετά από ένα διάστημα που έψαχνε το ρόλο του στην Οσέρ.

Γνωρίζει ότι ο κόσμος τον εκτιμά ιδιαίτερα και, ακόμη, πώς η ομάδα δεν έχει βρει παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά. Δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και άριστος στο προσωπικό μαρκάρισμα.

Η επιστροφή του δεν είναι, όμως, απλή υπόθεση. Κι αυτό γιατί ο θηριώδης αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ραπιντ μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Γιατί, όμως, ο ΠΑΟΚ ασχολείται με την περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή που δεν είναι ελεύθερος, αφού ως γνωστό διαθέσιμα χρήματα για αγορά παίκτη δεν υπάρχουν;

Το συμβόλαιο του Αντόνιο με τη Ραπίντ είναι ιδιαίτερο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέξαμε από τη Ρουμανία, υπάρχει όρος που αναφέρει πώς σε περίπτωση που ο Αντόνιο δεχθεί το καλοκαίρι προσφορά με χρήματα που ξεπερνούν αυτά που παίρνει από τη Ραπίντ και η ρουμανική ομάδα δεν του αντιπροτείνει τουλάχιστον το ίδιο συμβόλαιο, ο Βραζιλιάνος έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει.

Και τα χρήματα με τα οποία αμείβεται από το σύλλογο του Βουκουρεστίου είναι σε πολύ λογικά για τον ΠΑΟΚ πλαίσια.

Με βάση τα παραπάνω, έχει μεγάλη σημασία ποιες είναι οι προθέσεις της Ραπίντ στη συνεργασία της με τον Βραζιλιάνο. Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά το ρουμάνικο ποδόσφαιρο και τον ιδιοκτήτη της Ραπίντ, Γκιόργκε Κόπος υποστηρίζουν πώς πολλά θα εξαρτηθούν από την θέση της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Φέτος, η ομάδα του Βουκουρεστίου ξεκίνησε με βλέψεις να χτυπήσει μία θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως μετά από δύο συνεχόμενες ήττες έχει μείνει λίγο πίσω από Κλουζ (-6) και Ντιναμό (-4), ενώ ισοβαθμεί και με τη Στεάουα.

Όσο για τη σύζυγο του Μάρκος Αντόνιο, που πάντα παίζει ρόλο στις αποφάσεις του, δεν είναι αρνητική στο να ζήσει ξανά στην Ελλάδα, αρκεί ο σύζυγός της να πάρει εγγυήσεις για τα χρήματά του.

Πηγή: olapaok.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags