Facebook Pixel Πρώτη αγάπη και παντοτινή
| 2011-02-11 12:13:00

Πρώτη αγάπη και παντοτινή

Πρώτη αγάπη και παντοτινή

Ο Καστίγιο θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Ολυμπιακό, με τη φανέλα του οποίου είχε σκοράρει στο "Κλ. Βικελίδης" εναντίον του Άρη...

Ο Νέρι Καστίγιο θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στο ντέρμπι Αρη-Ολυμπιακού. Τώρα φοράει τα «κίτρινα», αλλά το 2006 σκόραρε στην τελευταία νίκη του Ολυμπιακού στο «Βικελίδης». Το gazzetta θυμίζει...

Στις 18 Νοεμβρίου του 2006 οι Πειραιώτες απέδρασαν με το τελευταίο τους χρονολογικά «διπλό» από το Χαριλάου.

Το οξύμωρο μάλιστα της υπόθεσης είναι πως σε εκείνο το παιχνίδι ο Νέρι Καστίγιο φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού ενώ αύριο θα είναι στον πάγκο του Άρη και θα υποδεχθεί την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε και αναδείχθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Σε ένα σκληρό παιχνίδι το οποίο συνάμα ήταν και συναρπαστικό ο Άρης βρέθηκε μπροστά με 2-0 στο σκορ χάρη σε δύο γκολ του Σέρχιο Κόκε με τον Ολυμπιακό να ανατρέπει το αποτέλεσμα και να νικά με 3-2, με τον Ριβάλντο να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Καστίγιο το τρίτο και νικητήριο της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις τότε:

Αρης: Κώστας Χαλκιάς, Αντορσελίνο Σίλβα Τούτα, Σπύρος Γόγολος, Ρούμπεν Παλαθουέλος, Ευθύμης Κουλουχέρης, Κρίστι Βανγκέλι (84' Τάσος Κυριάκος), Πάουλο Κόστα (77' Χρήστος Βελώνης), Χρήστος Μαραγκός (72' Νίκος Καράμπελας), Κώστας Νεμπεγλέρας, Φρανσίσκο Χαβιέρ Περάλ Περιάνε Χαβίτο, Σέρχιο Κόκε

Ολυμπιακός: Αντώνης Νικοπολίδης, Μιχάλης Καψής (65' Νέρι Καστίγιο), Θανάσης Κωστούλας, Γρηγόρης Γεωργάτος (75' Μίχαλ Ζεβλάκοφ), Τάσος Πάντος, Zούλιο Σέζαρ, Μάρκο Νε, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Γιάννης Οκκάς, Αρούνα Μπαμπαγκίντα, Χάρης Παππάς (46' Βίτορ Ριβάλντο)

Στις 29 Σεπτεμβρίου του 2007 οι Θεσσαλονικείς υποδέχθηκαν τους Πειραιώτες και με γκολ του Μάρκο Αουρέλιο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αρης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό.

Tην επόμενη σεζόν ο Άρης και συγκεκριμένα στις 26 Οκτωβρίου του 2008 επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Φρανσίσκο Χαβίτο ο οποίος από το καλοκαίρι θα ανήκει στο ρόστερ των «Ερυθρολεύκων».

Πέρυσι ο Άρης μέτρησε δύο νίκες. Η μία στην κανονική περίοδο χάρη σε γκολ του Κάμπορα και η επόμενη την πρώτη αγωνιστική των Πλέι- Οφ με τον Έντι Τζόνσον να σημειώνει δύο γκολ στο 2-0 των «Κίτρινων».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags