Facebook Pixel Στη... φτωχή Ρέιντζερς το ντέρμπι
| 2012-03-25 17:38:00

Στη... φτωχή Ρέιντζερς το ντέρμπι

Στη... φτωχή Ρέιντζερς το ντέρμπι

Στο πιο αδιάφορο «Old Firm» της χρονιάς, η Ρέιντζερς έπαιξε για το γόητρο και επικράτησε 3-2 της... χαλαρής Σέλτικ. Μόνο ο Σαμαράς προσπάθησε που κέρδισε πέναλτι.

Η διαφορά πριν το ντέρμπι ήταν στους 21 βαθμούς, το πρωτάθλημα στη Σκωτία έχει... τελειώσει με τη Σέλτικ να παίρνει τον πιο εύκολο τίτλο στην ιστορία της, μιας και η αφαίρεση βαθμών στη Ρέιντζερς (λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημαάτων) της άνοιξε τον δρόμο. Μπορεί λοιπόν οι «Προτεστάντες» να έπαιζαν για την... καθιέρωση στη 2η θέση, ωστόσο το γόητρο μέτρησε περισσότερο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 11' άνοιξαν το σκορ με τον Αλούκο, ενώ η μαχητικότητα ήταν αυτή που μέτρησε αρκετά για την υπεροχή τους.

 

Στο 29' η Σέλτικ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρι Τσα και στο 57' με... εννιά, αφού ο Γουνιγιάμα αντίκρισε την κόκκινη. Ο Σαμαράς ήταν απελπιστικά μόνος, προσπαθούσε να απειλήσει, αλλά δεν είχε καμία βοήθεια και στο 72' ο Λιτλ πέτυχε το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και το τρίτο τέρμα, με τον Ουάλας. Ο διεθνής μας φορ ήταν αυτό που κέρδισε το πέναλτι στο 89' παίρνοντας παράλληλα και την κόκκινη του Μποκανέγκρα, με τον Μπράουν να ευστοχεί. Η Σέλτικ... κατάφερε να μειώσει σε 3-2 στις καθυστερήσεις με τον Ρόνε. 

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags