11/02/11 - 13:34

Αλλάζει χέρια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την οικογένεια Γκλέιζερ στη βασιλική οικογένεια του Κατάρ!

Αλλάζει χέρια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
51.564views 0shares

Η συμφωνία που φέρεται να έχει επιτευχθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές, φτάνει στο 1,6 δισεκατομμύριο λίρες, σύμφωνα με την «Daily Express»!

Η λύση που αναζητούσαν και για την οποία οι οπαδοί του συλλόγου του Μάντσεστερ διαδήλωναν και εξέφραζαν την απέχθειά τους, στους Αμερικανούς ιδιοκτήτες, φαίνεται πως βρέθηκε. Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα, η οικογένεια Γκλέιζερ έχει έρθει σε συμφωνία με την Qatar Holdings, που αποτελεί όχημα επενδύσεων της βασιλικής οικογένειας του αραβικού κρατιδίου, προκειμένου η Γιουνάιτεντ να γυρίσει σελίδα στην ιστορία της.

Μάλιστα, η πηγή που επικαλείται η «Daily Express» για να αποκαλύψει την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας, έχει τονίσει πως: «Η συμφωνία έχει επιτευχθεί και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωσή της».

Το ποσό του 1,6 δις λιρών που θα λάβουν οι Γκλέιζερ, σε περίπτωση που το σενάριο επαληθευτεί, θα τους αποφέρει περισσότερα από τα διπλάσια χρήματα (790 εκατ. λίρες) που είχαν δαπανήσει το 2005 για να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Αξίζει να αναφερθεί πάντως, ότι πρόσφατα κυκλοφόρησαν ξανά δημοσιεύματα που ενέπλεκαν τη βασιλική οικογένεια του Κατάρ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, εκπρόσωπος των Αμερικανών ιδιοκτητών του συλλόγου είχε διαψεύσει παντελώς όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

ΠΗΓΗ: england365.gr