Facebook Pixel ''Το τέλειο παιχνίδι''
Ποδόσφαιρο
| 2012-03-26 14:15:00

''Το τέλειο παιχνίδι''

''Το τέλειο παιχνίδι''

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε πως ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι, αν θέλει να ελπίζει σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.
 

Ο Σέρβος τεχνικός είπε:"Ήμουν παρών σε αυτό το παιχνίδι και η συμπεριφορά των φιλάθλων στο ματς ήταν ότι χειρότερο μπορούσα να δω σε έναν αγώνα όσον αφορά τη συμπεριφορά σε έναν ποδοσφαιριστή. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ ποτέ δεν έχουν δείξει μέχρι τώρα τέτοιο είδος συμπεριφοράς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και αξίζει σεβασμό από όλους τους φιλάθλους είτε αφορά την ιστορία της ομάδας, είτε τον προπονητή είτε τους παίκτες. Αύριο στο γήπεδο οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα υποστηρίξουν μόνο μία ομάδα και αυτή είναι ο ΑΠΟΕΛ, για εμάς είναι πολύ σημαντικό επειδή με την πορεία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε κερδίσει πολλές συμπάθειες στην Ευρώπη, να δείξουμε ένα υψηλό επίπεδο."

Τι θα μπορούσε να μάθει η Ρεάλ από τον ΑΠΟΕΛ, μία ομάδα με πολύ χαμηλότερο προϋπολογισμό;

"Μόνο εμείς μπορούμε να μάθουμε πολλά πράγματα από τη Ρεάλ. Και σίγουρα όχι η Ρεάλ από εμάς".

Τι περιμένετε από το παιχνίδι αύριο;

"Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο εμείς πρέπει να έχουμε την μάξιμουμ απόδοση που μπορούμε να έχουμε. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για εμάς, γιατί παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είναι μία ευκαιρία μετά από την παρουσία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ να δούμε ποια εικόνα θα έχουμε απέναντι σε μία ομάδα όπως η Ρεάλ".

Προς τον Εστεμπάν Σολάρι: Οι παίκτες πως περιμένουν το παιχνίδι; Και τι περιμένουν από τον κόσμο;

"Σίγουρα παίζουμε ένα πολύ δύσκολο ματς αύριο, γνωρίζουμε τη σημασία, γιατί δεν μας δίνεται συχνά η ευκαιρία να παίξουμε σε αυτό το επίπεδο κόντρα στη Ρεάλ. Θέλουμε την υποστήριξη που είχαμε και κόντρα στη Λιόν, η οποία ήταν φανταστική".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags