Facebook Pixel «Πάμε να χάσουμε την μπάλα!»
| 2011-02-11 14:15:00

«Πάμε να χάσουμε την μπάλα!»

«Πάμε να χάσουμε την μπάλα!»

Ο Χρήστος Κοντός γράφει στο blog του για τις… μύχιες σκέψεις του Σισέ και πώς γίνεται να τις ξέρουν οι εφημερίδες που κυκλοφορούν με αντίστοιχα πρωτοσέλιδα.

Μάλιστα. Όλοι έχουν «αποκλειστικές» πληροφορίες για το τι σκέφτεται να κάνει ο Σισέ. Ποιοι είναι οι όροι και ποιες οι προϋποθέσεις για μείνει στην Πανάθα και να μην την κάνει μετά το καλοκαίρι. Πήξαμε στα πρωτοσέλιδα που προσπαθούν να «ερμηνεύσουν» τις προθέσεις του Γάλλου παικταρά. Και δεν υπάρχει κανείς που να τους κάνει δυο-τρεις αφελείς ερωτήσεις:

Μα καλά ρε παιδιά, όλοι εσείς που γράφετε για τα «θέλω» του Σισέ, έχετε κάτσει έστω και μια φορά να μιλήσετε μαζί του;

Τον ξέρετε σαν άνθρωπο λίγο περισσότερο απ' όσο μας επιτρέπει ο ίδιος να τον μάθουμε μέσα από τη δημόσια εικόνα του; Κι αν έχετε μια κουβέντα παραπάνω μαζί του, σας εμπιστεύεται τόσο ώστε να σας εκμυστηρεύεται τις μύχιες σκέψεις του;

Ξέρετε πραγματικά κάτι περισσότερο απ' όσα ο ίδιος έχει κατά καιρούς πει όταν στέκεται μπροστά στα μικρόφωνα για να εκπροσωπήσει τον εαυτό του, χωρίς μεσολαβητές, ερμηνευτές και λοιπούς πληροφοριοδότες;

Πάλι πάμε να χάσουμε τη μπάλα μου φαίνεται. Πάλι έχουμε επιδοθεί στο γνωστό κυνήγι της ουράς μας, σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι που στοχεύει μόνο στις εντυπώσεις, χωρίς να βοηθάει σε τίποτα επί της ουσίας.

Υπάρχει κανένας λόγος τη δεδομένη χρονική στιγμή να «παίζει» τόσο δυνατά θέμα Σισέ; Ακόμα κι αν υπάρχει φωτιά, είναι κάτι που μπορεί να λυθεί τώρα για να φτάσουμε στο σημείο να το κάνουμε πρώτο θέμα σε μια εποχή που ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να παίξει τα ρέστα του, για να σώσει μέσα σε λίγα παιχνίδι μια ολόκληρη χρονιά;

Από κάτι τέτοια «παιχνιδάκια» έχουμε φάει τα μούτρα μας όλα αυτά τα χρόνια. «Παιχνιδάκια» όλο φρου φρου και αρώματα, που ποτέ δεν ξεμπερδεύουν το κουβάρι. Αντιθέτως, το μπλέκουν πολύ περισσότερο.

Στα δικά μου μάτια, υπάρχει μόνο η εικόνα ενός θυμωμένου Σισέ. Που την τελευταία φορά όταν ρωτήθηκε on camera απάντησε τσαντισμένος, βάζοντας τελεία και παύλα σε μια ιστορία που αν μας έχει κουράσει εμάς μία φορά, αυτόν που είναι στο επίκεντρο, τον έχει κουράσει δέκα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθο στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags