Facebook Pixel «Η θάλασσα και τα παιδιά του Πειραιά...»
| 2011-02-11 14:42:00

«Η θάλασσα και τα παιδιά του Πειραιά...»

«Η θάλασσα και τα παιδιά του Πειραιά...»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στην «Αργώ» και παρέδωσε 30 χιλ. ευρώ, προσφορά του Ολυμπιακού στο ίδρυμα για παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Ο Ολυμπιακός έδειξε για πολλοστή φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, αφού ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισκέφθηκε το ίδρυμα «Αργώ» στη 1 το μεσημέρι, παραδίδοντας το ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ για την ενίσχυσή του.

Η πρόεδρος του ιδρύματος Ναυτικών Γονέων Παιδιών με ειδικές ανάγκες Δέσποινα Παπαστελιανού τον ευχαρίστησε προσωπικά για το ενδιαφέρον που δείχνει ο ίδιος, αλλά και η ομάδα για τα παιδιά αυτά και του θύμισε πως και ο πατέρας του Μιλτιάδης είχε άλλωστε δείξει ανάλογο ενδιαφέρον για την βοήθεια του ιδρύματος. Ακόμη ευχήθηκε στους ανθρώπους της ομάδας να είναι νικητές τόσο στο γήπεδό όσο και στη ζωή, πριν δώσει εκ μέρους του ιδρύματος ως ένδειξη ευχαρίστησης μία εικόνα και έναν πίνακα.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ συγκινημένος για το γεγονός αυτό. Θέλω να βοηθήσω τα παιδιά αυτά. Η σχέση μου με τη θάλασσα και τον Πειραιά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και όσο μπορώ θα βοηθάω. Ο Ολυμπιακός εκτός από τα γήπεδα έχει αναλάβει ένα μεγάλο φιλανθρωπικό έργο γιατί πρέπει να δείχνουμε ένα άλλο πρόσωπο στα παιδιά» δήλωσε ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την κίνηση της ΠΑΕ.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο πλάνο ανάδειξης νέων παιδιών στην ομάδα του Ολυμπιακού, τονίζοντας: «Στόχος μας είναι να αναδείξουμε παιδιά και από τον Πειραιά αν είναι εύκολο και θα συνεχίσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση. Είμαι συγκινημένος για το κοινωνικό έργο που προσφέρουμε στα παιδιά του Πειραιά».

* Ακόμη, την Κυριακή στις 12.30 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την κοπή της πίτας των ποδοσφαιρικών σχολών του Ελαιώνα. Εκεί θα βρίσκονται άνθρωποι του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να είναι παρών και ο κ. Μαρινάκης.

Πηγή: katimagiko.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags