Facebook Pixel «Ποιος πόλεμος; Την μπάλα μας εμείς!»
| 2011-02-11 15:26:00

«Ποιος πόλεμος; Την μπάλα μας εμείς!»

«Ποιος πόλεμος; Την μπάλα μας εμείς!»

Στο παρελθόν φαίνεται ότι θέλει να αφήσει ο Γιάννης Κόντης την κόντρα του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σχολιάζοντας ότι αύριο θέλει απλώς να γίνει ένα καλό ματς.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης μίλησε στο «SentraFM» για το ντέρμπι στο «Κλ. Βικελίδης», αλλά και για το γεγονός ότι ο Καστίγιο θα αγωνιστεί εναντίον των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά:

Για την κόντρα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και αν δίνει άλλο ενδιαφέρον το ματς: «Είναι κακό να υπάρχουν προσωπικές κόντρες μεταξύ παραγόντων και πιστεύω ότι αυτά τα δημιουργούν περισσότερο κάποιοι που γράφουν ό,τι θέλουν, συλλογικά έντυπα. Αυτοί πιστεύω πως προάγουν τη βία.

Γράφει ο καθένας ό,τι του καπνίσει, βρίζει από το πρωί ως το βράδυ και μένει ατιμώρητος. Αυτοί πιστεύω δημιουργούν τα προβλήματα και βάζουν άλλους στη μέση. Οι πρώτοι που θα έπρεπε να καυτηριάζετε τέτοιες συμπεριφορές είστε εσείς. Δηλαδή πιστεύετε θα οδηγήσει κάπου καλά αυτό;

Δεν υπάρχει προσωπική κόντρα, υπάρχουν πράγματα που εκφράζουν κύκλοι κατά καιρούς. Κύκλοι από τη μία και από την άλλη. Να πάμε σε ένα ήρεμο παιχνίδι, να μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά διότι δεν το επιτρέπει ούτε η οικονομική κατάσταση της χώρας να πηγαίνουμε να βγάζουμε το άχτι μας. Δεν πάμε για πόλεμο».

Για το αν είναι ευχαριστημένη η διοίκηση από τη δουλειά του Γιάννη Μιχαλήτσου: «Όλα θα κριθούν από τα αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή ο κ. Μιχαλήτσος, και με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, έχει διαχειριστεί την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο χέρι του είναι. Μας το είχε πει και ο προηγούμενος προπονητής, ότι όποιος και να έρθει τώρα βοηθά να γίνει ένα ταρακούνημα κι αυτό βοηθά την ομάδα. Εγιναν αλλαγές και στον τρόπο που αγωνιζόμαστε, θέλουμε περισσότερο κατοχή μπάλας, νομίζω ότι αυτό βγαίνει στον Αρη.

Θεωρητικά αυτή τη στιγμή ο Μιχαλήτσος είναι ο προπονητής μας και θα είναι μεγάλο λάθος αν εμείς ή οι παίκτες μας τον αντιμετωπίσουν ως προσωρινό. Για εμάς είναι μόνιμος ένας προπονητής ακόμη κι αν έχει έρθει για μια μέρα. Είναι μέγα λάθος να βαφτίζεις κάποιον προσωρινό. Εχει όλα τα φόντα, ξέρει ποδόσφαιρο και στις προηγούμενες θητείες του με τον Αρη έχει δείξει ότι θέλει να παίζει ποδόσφαιρο, όχι να κρατήσει το μηδέν».

Τι πρέπει να κάνει ο Αρης για να κερδίσει: «Να παίξει την μπάλα που ξέρει, να παίξει ήρεμα και νομίζω όλα θα έρθουν αν οι παίκτες ακολουθήσουν τις οδηγίες του προπονητή του».

Για τον Νέρι Καστίγιο: «Θα είναι στην αποστολή, ξεπέρασε το πρόβλημα. Δεν ξέρω αν θα ξεκινήσει βασικός, αλλά σίγουρα θα παίξει κάποια λεπτά. Ο Νέρι έχει μεγάλη όρεξη στην επιστροφή του στην Ελλάδα. Είναι ο πρώτος που πάει προπόνηση και ο τελευταίος που φεύγει. Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο πολύ ώριμο. Δεν ισχύουν όλα αυτά που λένε ότι πάει για εκδίκηση. Μην ξεχνάμε ότι ο Νέρι έφερε και τα περισσότερα χρήματα στον Ολυμπιακό.

Νομίζω είναι ένα παιδί που μπορεί να προσφέρει πολλά ακόμη, είναι 26 χρόνων. Η θέληση και η αγάπη για το ποδόσφαιρο, ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα πράγματα, ο Νέρι θέλει να παίξει μπάλα. Και εκτιμώ ότι θα γίνει και καλύτερος».

Για παίκτες που φεύγουν από τον Αρη: «Τον Χαβίτο τον είχαμε πέντε χρόνια, πόσο να τον κρατήσουμε; Πρόσφερε πολλά σε εμάς, αλλά καιρός να βρει κι εκείνος κάτι άλλο κι εμείς, εφόσον δεν δέχθηκε την πρόταση που του κάναμε. Από τη στιγμή που δεν φτάσαμε σε οικονομική συμφωνία δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα. Η αντίληψη του προηγούμενου τεχνικού ήταν να έχουμε τέσσερις φορ, όμως αυτή τώρα μας βρίσκει αντίθετους επειδή δεν παίζουμε 4-4-2».

Για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι κι αν μπορεί να την κοιτάξει ο Αρης στα μάτια: «Το πιστεύω, όπως το πιστεύουν και οι παίκτες».

Για το ντέρμπι του Σαββάτου: «Εύχομαι αύριο να μην ασχοληθούμε με τη διαιτησία καθόλου και να μην ασχοληθούμε καθόλου ούτε με τους επόπτες. Εμείς περιμένουμε το παιχνίδι ήρεμα».

Για την ανακοίνωση του Super 3: «Δεν κάνει τίποτα για επικοινωνιακούς λόγους, μακάρι να ήταν όλοι οι σύνδεσμοι σαν τον Super 3».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags