Facebook Pixel Δεν είναι... αθεόφοβος! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-02-11 15:51:00

Δεν είναι... αθεόφοβος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είναι... αθεόφοβος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο τον Θεό φοβάται ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του! Πάλι καλά που φοβάται και κάτι...

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι και μίλησε για τα αγαπημένα του πρόσωπα, τους οπαδούς της Ρεάλ, το... παγωτό κ.α.

Αναλυτικά:

Τι σας έχει προσφέρει το ποδόσφαιρο ;“Μου έχει δώσει την ικανοποίηση να πετύχω σε ένα κόσμο που ήθελα να δουλέψω από παιδί. Από την άλλη μου έχει αφαιρέσει και βασικά πράγματα . Θες να φας ένα παγωτό με την γυναίκα σου και τα παιδιά σου και δεν μπορείς”.

Πως είναι στο σπίτι; “Δεν παίζουμε μπάλα”

Πως θα ήταν η ζωή σας χωρίς το ποδόσφαιρο; “Ήσυχη. Θα μπορούσα να εργάζομαι ως καθηγητής πανεπιστημίου”

Σας βγαίνουν ακραία συναισθήματα; “Σε μια ομάδα πρέπει να αγαπηθείς από τους παίκτες σου , για τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί σου , για τους φιλάθλους και για τους ανθρώπους της διοίκησης που σχετίζονται άμεσα μαζί σου. Θέλω να κερδίσω τίτλους με τη Ρεάλ αλλά και να χτίσω κάτι για το μέλλον, μια αλλαγή στη νοοτροπία ή τη δομή ή να βάλω τα θεμέλια για συνεχή επιτυχία”.

Πόσους πραγματικούς φίλους έχετε στο ποδόσφαιρο; “Το 95% αυτών που έχουν εργαστεί μαζί μου”

Φοβάστε μήπως αποτύχετε; “Όχι , φοβάμαι το Θεό. Είμαι Καθολικός και πιστεύω βαθιά στη δύναμή και τη δικαιοσύνη του. Στο ποδόσφαιρο δεν φοβάμαι κανένα και τίποτα. Αν φοβάσαι ότι θα χάσεις , θα χάσεις”.

Πως είναι η οικογένειά σας ; “Το 2006 το Ίδρυμα Ιστορία και Στατιστικής του ποδοσφαίρου με τοποθέτησε στην 3η θέση μετά τις επιτυχίες που είχε στις ομάδες μου το 2004 και 2005.Όταν πήγα σπίτι , δίπλα στα δυο τρόπαια που είχα κερδίσει βρισκόταν ένα άλλο που έλεγε “είσαι ο καλύτερος πατέρας του κόσμου” . Τι να την κάνω λοιπόν τη χρυσή μπάλα . Προτιμώ το άλλο, σημαίνει πολύ περισσότερα για μένα”.

Ποιο είναι το μυστικό σας; “ Η ειλικρίνεια. Αλλά μερικές φορές και οι παίκτες που έχω. Είναι πολύ δύσκολο για ένα παίκτη να μην αγωνίζεται. Και οι αποφάσεις τους συχνά με πληγώνουν πολύ”.

Πως είναι τα πράγματα στη Ρεάλ; “Πρόκειται για μια νέα ομάδα χωρίς εμπειρία σε στιγμές πίεσης. Αυτή η ομάδα έχει δέκα χρόνια μπροστά της. Ο Καρβάλιο είναι καλύτερος στα 32 από ότι στα 22 του. Οι υπόλοιπου είναι παίκτες που έχουν τουλάχιστον επτά χρόνια καλής μπάλας μπροστά τους. Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα έχει ακατέργαστο υλικό που θέλει χρόνο για να ωριμάσει”.

Ποια λεπτομέρεια δεν δέχεται ένας ποδοσφαιριστής ; “Οτι υπηρετεί μια ομάδα, κι όχι το αντίθετο”.

Ο Ίκερ Κασίγιας είναι ο σιωπηλός αρχηγός ; “Δεν είναι θορυβώδης. Ευτυχώς τη φετινή σεζόν είναι ο τερματοφύλακας , της μιας ή των δυο αποκρούσεων. Όχι των είκοσι”.

Και ο Κριστιάνο Ρονάλντο; “Ζει με ένα προσωπείο που έχει ο ίδιος δημιουργήσει αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετικός”.

Έχετε φανταστεί στο τέλος της σεζόν την Plaza de Cibeles (σσ σημείο που πανηγυρίζουν οι οπαδοί της Ρεάλ);“Όχι, γιατί δεν μου αρέσουν οι φιέστες. Αλλά θα είμαι χαρούμενος να σας δω όλους εκεί...”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags