Facebook Pixel «Σισέ μπορεί να βρει, Τζιμπρίλ όχι»
| 2011-02-11 16:00:00

«Σισέ μπορεί να βρει, Τζιμπρίλ όχι»

«Σισέ μπορεί να βρει, Τζιμπρίλ όχι»

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει στο blog του για το θέμα που έχει «ανοίξει» ξανά, αναφορικά με το αν θα παραμείνει ή όχι ο Σισέ το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό.

*Εντάξει, έκανε το λάθος η διοικούσα επιτροπή και άνοιξε την κουβέντα για τον Τζιμπρίλ με τους οργανωμένους λίγες ημέρες πριν από το ματς με την ΑΕΚ, έγραψαν οι εφημερίδες για δύο ημέρες τις παραμέτρους του θέματος, τελειώσαμε προς το παρόν, κρατώντας σε μια άκρη του μυαλού μόνο την ατάκα για την… Ουρουγουάη.

*«Προς το παρόν» γιατί αυτό το ζήτημα θα απασχολήσει ούτως ή άλλως και τον Παναθηναϊκό και τους φίλους του κάποια στιγμή. Πιθανότατα σύντομα ξανά αν το Τριφύλλι βγει εκτός μάχης πρωταθλήματος, στο τέλος της σεζόν αν το παλέψει και όπου βγει…

*Σε κάθε περίπτωση όλο αυτό το ζήτημα ξεκίνησε από το πρώτο σοβαρό σφάλμα της άπειρης διοικούσας επιτροπής, στην οποία όμως θα ήταν άδικο να ρίξει κάποιος βάρος και κατηγορίες. Εχουν δίκιο όλοι όσοι… υπενθυμίζουν ότι ο Νίκας και ο Πολέμης είναι μικρομέτοχοι του 1,6% και δεν έβαλαν ούτε ένα ευρώ στην τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, εν αντιθέσει με τους «μεγάλους».

*Εχουν δίκιο και όσοι υπενθυμίζουν ότι ο Γόντικας και ο Βεκρής είναι επαγγελματικά στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα οποία αμείβονται για να κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά τους. Όμως ας μην ξεχνάμε. Ότι την ευθύνη για το ότι όλα είναι στον αέρα ενόψει του καλοκαιριού, την ευθύνη για το ότι ο Σισέ ενδέχεται να αποχωρήσει αν δελεαστεί από καλύτερη προοπτική σε μια ομάδα, την φέρουν οι «μεγάλοι». Και κυρίως ο Βγενόπουλος με τον Πατέρα που αποχώρησαν στην κρίσιμη στιγμή.

*Πάμε παρακάτω. Την άποψή μου για τον παίκτη την έχω καταθέσει στην «Εξέδρα» ουκ ολίγες φορές και συνοψίζεται στο «Σισέ μπορεί να βρει, Τζιμπρίλ όχι». Φορ με τις επιδόσεις του Γάλλου δεν αποκλείεται να βρει ο Παναθηναϊκός αν πωληθεί ο σούπερ σταρ που βραβεύεται την Τρίτη από το «Status» και ως ο «αθλητής της χρονιάς». Αλλά φορ με την τρέλα, το δέσιμο με τον κόσμο, την πώρωση, την ηγετική φυσιογνωμία και το σταριλίκι του Τζιμπρίλ που διαφημίζει τον Παναθηναϊκό παγκοσμίως, δύσκολα θα αποκτήσει.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags