Facebook Pixel Όποιος φοβάται πάει και κοιμάται!
| 2011-02-11 16:15:00

Όποιος φοβάται πάει και κοιμάται!

Όποιος φοβάται πάει και κοιμάται!

Να μην φοβηθούν το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη ζήτησε ο Μαρινάκης που ντόπαρε στου Ρέντη τους παίκτες. «Αυτό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι»!
 

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνηση στου Ρέντη και μίλησε για λίγο στους παίκτες του συλλόγου.

Ξεκαθαρίζοντας, παράλληλα, ότι σύμφωνα με τη δική του άποψη, το ματς στο «Κλ. Βικελίδης» είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι από την αρχή της σεζόν: «Κατά τη γνώμη μου το αυριανό είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι από την αρχή της σεζόν. Πιστεύω ότι εάν παίξετε σύμφωνα με τις δυνατότητές σας δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα».

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού προσπάθησε να ντοπάρει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές, λέγοντας ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα! «Από το καλοκαίρι προσπαθούμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, αντιμετωπίζοντας άμεσα όλα τα προβλήματα.

Πιστεύω ότι όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα κατά την άφιξή σας στο γήπεδο. Μην ανησυχείτε παίξτε δυνατά και μην φοβάστε τίποτα», ήταν τα λόγια του προέδρου για να «φτιάξει» τους παίκτες ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Άρη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags