Facebook Pixel Ό,τι να 'ναι ο Κωνσταντίνου...
| 2012-03-29 14:18:00

Ό,τι να 'ναι ο Κωνσταντίνου...

Ό,τι να 'ναι ο Κωνσταντίνου...

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αφανισμό, ο Βασίλης Κωνσταντίνου περιμένει ότι θα συναντηθούν στο ίδιο τραπέζι οι μεγαλομέτοχοι για να δώσουν τη λύση! Πού ζει ο άνθρωπος;

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ''Sentra 103,3'':

Για την κίνησή τους να πάρουν τις μετοχές: «Είναι σε εξέλιξη το απόγευμα που θα συναντηθούμε με τους νομικούς εκπροσώπους του κ. Βαρδινογιάννη».

Για το τι θέλουν να κάνουν: «Μέχρι χθες πρόθεσή μας, αν όχι να καθίσουν οι μεγαλομέτοχοι στο ίδιο τραπέζι να καθίσουν τουλάχιστον οι εκπρόσωποί τους. Οι 4 της πολυμετοχικότητας να κατασταλάξουν κάπου γιατί ο ΠΑΟ έχει φτάσει στο τέρμα, στον πάτο και δεν πάει άλλο.

Ζητήσαμε τις μετοχές από τον Τζίγγερ αφού δεν μπορεί να έρθει ο ίδιος. Να απευθυνθούμε και στους άλλους μετόχους για να δούμε καταρχήν σαν σύλλογος παλαιμάχων να τις πάρουμε και να δούμε τι κάνουμε.

Ο Βαρδινογιάννης είπε μιλήστε με δικηγόρο για να δούμε αν νομικά μπορεί να τις πάρουμε. Σήμερα συναντιόμαστε να δούμε αν μπορούμε».

Για το αν μίλησαν με τον Βγενόπουλο: «Συνομιλήσαμε για το ποια είναι η άποψή του. Αν τις πάρετε μιλάμε, μας είπε.

Είπε ότι υπάρχουν τα διαδικαστικά της ΓΗΠΕΛ. Αυτό είναι το κύριο πρόβλημά του. Από εκεί και πέρα όταν εμείς με εγγυήσεις πάρουμε τις μετοχές τότε ο Βγενόπουλος θα κάτσει να μιλήσει.

Θα ζητήσουμε από τον Βγενόπουλο να βοηθήσει για να βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο. Με το 1,7 εκατ. και μετά τι σκέφτονται να κάνουν όλοι οι μέτοχοι.

Δεν ξέρω αν θεωρεί την ενέργεια των παλαιμάχων σοβαρή ή όχι. Για να είναι σοβαρή πρέπει να πάρουμε μετοχές πρώτα».

Για το αν συναινέσει ο ένας και διαφωνήσει ο άλλος αν θα προχωρήσουν: «Αν δεν υπάρχει συνεννόηση από όλους τους μετόχους θα αποχωρήσουμε».

Για το θέμα της ΓΗΠΕΛ: «Θα ζητήσουμε διαβεβαιώσεις από τους δικηγόρους του Βαρδινογιάννη και γι αυτό το θέμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags