Facebook Pixel Τσάμπα να 'ναι...
| 2012-03-30 10:18:00

Τσάμπα να 'ναι...

Τσάμπα να 'ναι...

O Αργεντινός μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα είναι στο "στόχαστρο" του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη. Βλέπετε το καλοκαίρι μένει ελεύθερος...

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Metrosport":

"Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κοντά στο να κλείσει δύο ποδοσφαιριστές από το ελληνικό πρωτάθλημα, οι οποίο το καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους.

Σε αυτούς, ίσως προστεθεί ο Λεάντρο Μπεσέρα, ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος τον ερχόμενο Ιούνιο από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι σταθερά ο καλύτερος παίκτης του φετινού ΠΑΣ και έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, την Κυριακή στην Τούμπα οι ιθύνοντες του Δικεφάλου θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να... τσεκάρουν ιδίοις όμμασι τον Μπεσέρα στον αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το αν ο ΠΑΟΚ θα κάνει πράξη το ενδιαφέρον του για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή θα φανεί σύντομα και θα προχωρήσει φυσικά μόνο εάν η ηπειρώτικη ΠΑΕ δεν ανανεώσει τη συνεργασία της μαζί του".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags