Facebook Pixel Ράλλυ Ακρόπολις 2012: αντίστροφη μέτρηση
| 2012-03-30 18:47:00

Ράλλυ Ακρόπολις 2012: αντίστροφη μέτρηση

Ράλλυ Ακρόπολις 2012: αντίστροφη μέτρηση

Η αντίστροφη μέτρηση για το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις, που θα διεξαχθεί 24-27 Μαΐου, ξεκίνησε με τη χθεσινή παρουσίαση στον Τύπο.

Δόθηκε και πάλι στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, ενώ κλου της εκδήλωσης αποτέλεσε το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε για την ιστορία του αγώνα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος. Κατά το χαιρετισμό του επισήμανε πως το υπουργείο θα σταθεί και φέτος δίπλα στο Ράλλυ Ακρόπολις, μέσω χορηγίας που θα προέλθει από τον ΟΠΑΠ. Χαρακτηριστικά είπε: «Αν κάπου βλέπουμε μια αξία και μπορούμε να επενδύσουμε σ' αυτό, το κάνουμε. Ειδικότερα όταν βλέπουμε ότι δίπλα σ' αυτό που γίνεται υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται γι' αυτό που κάνουν. Όταν αυτό στο οποίο επενδύουμε έχει προστιθέμενη αξία, το κράτος έρχεται ως αρωγός».

Η τοπική αυτοδιοίκηση εκπροσωπήθηκε τόσο από τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας Βιομηχανίας και Πολιτισμού Πελοποννήσου, Απόστολο Παπαφωτίου, όσο και από το Δήμαρχο Λουτρακίου-Αγ. Θεοδώρων, Κώστα Λογοθέτη, αλλά και τους δημάρχους των περιοχών απ' όπου πρόκειται να περάσει η διαδρομή του Ράλλυ Ακρόπολις 2012.

Από την πλευρά του Δήμου Αθηναίων, με τον οποίο από σήμερα ξεκινά μια νέα συνεργασία σε επίπεδο διοργάνωσης και προβολής, χαιρετισμό απήυθυνε η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ), Παναγιώτα Ψαράκη.

Η εκδήλωση έκλεισε με την προβολή του ντοκιμαντέρ του Ράλλυ Ακρόπολις, την παραγωγή του οποίου ανέλαβε η εταιρεία Boo Productions και τη σκηνοθεσία η Βίκυ Βελλοπούλου, νικήτρια του σχετικού περσινού διαγωνισμού με θέμα την εξεύρεση σκηνοθέτη για την υλοποίηση του ντοκιμαντέρ. Πρόκειται για μία παραγωγή που εστιάζει «πίσω από τις κάμερες», στον τρόπο δηλαδή που στήνεται κάθε νέο Ράλλυ Ακρόπολις, αλλά και στη σημασία του τόσο για τους οργανωτές όσο και για τους θεατές.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ράλλυ Ακρόπολις 2012 www.acropolisrally.gr, από τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 και μέχρι την Τρίτη 15 Μαΐου, θα διενεργείται ψηφοφορία για την κατηγορία «Συνοδηγοί», που θα πλαισιώσει τις ήδη υπάρχουσες στο Hall of Fame του Ράλλυ Ακρόπολις.

Το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις θα έχει και πάλι επίκεντρο το Λουτράκι με διαδρομές στην Αττική, τη Βοιωτία, τη Στερά Ελλάδα και τη Πελοπόννησο. Η ΕΡΤ θα προβάλλει στιγμιότυπα, αλλά δεν θα καλύψει σε απευθείας μετάδοση κάποια ειδική διαδρομή.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags