Facebook Pixel Απόφαση σοκ!
| 2010-12-23 18:13:00

Απόφαση σοκ!

Απόφαση σοκ!

Χωρίς φιλάθλους ο ΠΑΣ στον αγώνα με τον ΟΦΗ!

Λίγες μόλις ώρες μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΣ «στρίμωξε» στα σκοινιά τον ΠΑΟΚ και τον απείλησε με αποκλεισμό από την επόμενη φάση του κυπέλλου, ήρθε μια απόφαση-κόλαφος από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β'-Γ' Εθνικής κατηγορίας για να μας θυμίσει ότι οι κρατούντες τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου διακρίνονται για την… πρωτοτυπία τους αλλά και για την επιλεκτική τους μνήμη.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, λοιπόν, τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα γεγονότα της Βέροιας και είναι υποχρεωμένη να εκτίσει την ποινή της στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες». Ο ΠΑΣ από την πλευρά του αναμένεται να καταθέσει έφεση, η οποία θα εκδικαστεί στις αρχές Ιανουαρίου.

Η μοναδική περίπτωση, πάντως, να παίξει ο ΠΑΣ παρουσία των φιλάθλων του στον αγώνα με τον ΟΦΗ είναι να μην εκδικαστεί εγκαίρως (πριν από τον αγώνα με τον ΟΦΗ) η έφεση, οπότε η ποινή θα εκτελεστεί στον επόμενο εντός έδρας αγώνα ή να αναβληθεί το εν λόγω ματς για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες).

Μάλιστα, η γιαννιώτικη ομάδα εκτός της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε και με 60.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ μόλις χθες της είχαν επιβληθεί και άλλα 26.250 ευρώ για πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί της στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη για το κύπελλο.

Τους ζυγούς λύσατε

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2010 ολοκληρώθηκαν για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον καλύτερο τρόπο, αφού στο πρωτάθλημα της Football League βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρώτου γύρου, ενώ στο κύπελλο αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση μέσα στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο συγκεκριμένος θεσμός ανήκει πλέον στο παρελθόν και το μυαλό όλων βρίσκεται στα επόμενα δύο παιχνίδια, με Εθνικό Αστέρα (5/1) και ΟΦΗ (10/1), όπου ο ΠΑΣ θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς προκειμένου να συνεχίσει να είναι το αφεντικό στην κατηγορία. Ωστόσο, μέχρι να έρθουν τα εν λόγω ματς, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν από την ένταση των συνεχόμενων παιχνιδιών. Ήδη ο Ντεμόλ αναχώρησε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ για το Βέλγιο, ενώ το πούλμαν με την αποστολή επέστρεψε σχεδόν… άδειο στα Γιάννενα.

Η επιστροφή στις προπονήσεις έχει οριστεί για την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags