Facebook Pixel Συγκλονιστικές καταγγελίες του πατέρα Φιλόπουλου
| 2012-03-31 10:37:00

Συγκλονιστικές καταγγελίες του πατέρα Φιλόπουλου

Συγκλονιστικές καταγγελίες του πατέρα Φιλόπουλου

Απίστευτες καταγγελίες του πατέρα του Μιχάλη Φιλόπουλου, Ανδρέα στην κατάθεσή του κατά την εκδίκαση της έφεσης των καταδικασθέντων για τη δολοφονία του γιου του.

Ο πατέρας του άτυχου οπαδού του Παναθηναϊκού ανέφερε:

"Ο Μιχάλης πήγε εκεί για να δει το βόλεϊ. Ήταν μια στημένη ιστορία τα επεισόδια. Το είχαν συνεννοηθεί. Οι Παναθηναϊκοί δύο μέρες πριν είχαν ραντεβού για να κανονίσουν τι θα κάνουν τη μέρα του αγώνα βόλεϊ. Την επομένη της δολοφονίας (σ.σ. Παρασκευή) έρχεται ο Ηλίας Κωνσταντακόπουλος (σ.σ. παρατσούκλι: Mπίρμπας) και μου είπε ότι πάνω από τον Μιχάλη πέρασαν διακόσια άτομα.

Ότι ήταν μαζί του, αλλά ο Μιχάλης παραπάτησε και έπεσε. Μου είπε ότι τον σήκωσε και ξανάρχισαν να τρέχουν. Αλλά ο Μιχάλης έπεσε ξανά και μετά τον έχασε. Το περίφημο χαρτάκι το έδωσε ο Αντωνίου στον γιο μου και μετά το έδωσαν, σε μένα. Το χαρτάκι έγραφε το όνομα «Ρουμπέτης» και μου είπαν ότι αυτός λέει παντού ότι σκότωσε τον Μιχάλη. Το χαρτάκι το πήγα στην Ασφάλεια. Το κλειδί στην ιστορία είναι ο Κωνσταντακόπουλος (σ.σ. ή Μπίρμπας).

O συγκεκριμένος έφαγε πάρα πολύ ξύλο μετά. Στο δικαστήριο αναίρεσε τα πάντα και λιποθύμησε. Τον είχα πιέσει πολύ. Μου έλεγε: «Όλοι ξέρουν ποιοι σκότωσαν τον Μιχάλη, γιατί δεν σου λένε; Εγώ φοβάμαι κύριε Ανδρέα, γιατί με έχουν σαπίσει στο ξύλο». Την πληροφορία για τον Ρουμπέτη την έδωσε με μήνυμα κάποιος «Νίκαια 13». Αλλά n κάρτα του κινητού καταστράφηκε και πετάχτηκε. Μου λέγανε ότι τον Μιχάλη τον σκότωσε ο ταξιτζής (σ.σ. Ρουμπέτης), μαζί με τον Ψικάκο, τον Μ.Κ. και τον Μ.Μ. (σ.σ. τα αρχικά είναι για πρόσωπα τα οποία κατηγορήθηκαν αλλά αθωώθηκαν). Και ο Βασιλάτος και ο Βαγιόπουλος ήταν εκεί.

Ο Ψικάκος έβριζε αισχρά το γιο μου την ώρα που ήταν πεσμένος κάτω. Δίπλα του στο βίντεο είναι άλλος ένας, αλλά ο Ψικάκος δεν είπε ποτέ ποιος είναι. Βέβαια εγώ ξέρω. Είναι ο Τ.Κ. (σ.σ. επίσης έχει αθωωθεί για την υπόθεση). Στο δικαστήριο δεν μίλησε κανείς. Ούτε τώρα θα μιλήσουν, γιατί φοβούνται. Τους έχουν σαπίσει στο ξύλο, όπως τον Κωνσταντακόπουλο και τον Δήμητρα. Τώρα ο Κωνσταντακόπουλος είναι εκτός Ελλάδας, είναι στη Γερμανία ή τον Καναδά. Το ίδιο πήγε να κάνει και ο Ρουμπέτης. Πήγε να περάσει τα σύνορα μαζί με τον άλλον που τον έπιασαν στην Κόρινθο με τα πολυβόλα.

Ο Μπίρμπας έχει δει ποιος σκότωσε τον Μιχάλη. Για αυτό είναι εξαφανισμένος. Έφαγε πολύ ξύλο μετά. Έμεινε ένα μήνα στο ΚΑΤ. Πολύ ξύλο έφαγε και ο Ηλιόπουλος. Γιατί ήρθε και μου είπε ότι προπομπός ήταν ο ταξιτζής Και όταν τον ρώτησα γιατί δεν το λέει στο δικαστήριο, μου είπε ότι δεν γίνεται, γιατί τον έχουν σαπίσει στο ξύλο. Όποιος μάρτυρας με έχει πλησιάσει, έχει φάει ξύλο. Και ο Αχιλλέας Παρασκευόπουλος που ήταν μαζί με τον Μιχάλη, στο ίδιο αυτοκίνητο, μου είπε ότι δεν έρχεται στο δικαστήριο γιατί απειλείται η ζωή του.

Ο Ρουμπέτης τον γνώριζε τον Μιχάλη. Δούλευαν μαζί στα ψυγεία «Ευρώπη» και είχαν και προστριβές λόγω των ομάδων. Και ο Βάλερι δούλευε μαζί τους και ξέρω ότι έχει απειληθεί από τον Ρουμπέτη. Και αυτός φοβάται να έρθει. Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι μόνο ο Σακάτης φυσικός αυτουργός. Είναι και ο Ρουμπέτης και ο Ψικάκος και ο Βαγιόπουλος, αλλά κυρίως πιστεύω ότι είναι και πολλοί περισσότεροι που δεν είναι σήμερα εδώ. Ήταν αρκετοί. Θεωρώ ότι η μάρτυρας που κατέθεσε υπέρ του Ρουμπέτη, είπε ψέματα. Από όσο γνωρίζω, ο Σακάτης ήταν εκεί. Ο Βαγιόπουλος πέρασε και από το νεκροταφείο και ειρωνεύτηκε τη γυναίκα μου. Εμένα μου σκότωσαν δύο παιδιά, όχι ένα. Ενάμιση χρόνο μετά τον Μιχάλη, έχασα και την κόρη μου από καρκίνο. Από τη στενοχώρια της «έφυγε» και ήταν 35 ετών".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags