Facebook Pixel Τα… πατήματα του Ολυμπιακού για Μιραλάς
| 2011-02-11 23:29:00

Τα… πατήματα του Ολυμπιακού για Μιραλάς

Τα… πατήματα του Ολυμπιακού για Μιραλάς

Στον Ολυμπιακό εμφανίζονται σίγουροι πως η ποινή στον Κέβιν Μιραλάς θα «πέσει» και ο Βέλγος θα αγωνιστικά κανονικά με τον Άρη, καθώς υπάρχουν πολλές παλιότερες υποθέσεις που τους… βοηθούν.

Κατά την εκδίκαση της έφεσης, ο νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού Βασίλης Γκαγκάτσης θα επικαλεστεί περιπτώσεις παικτών που για ανάλογα περιστατικά, όπως αναγράφονται στο φύλλο αγώνα, τιμωρήθηκαν με μια αγωνιστική.

Από χθες το μεσημέρι ο Β. Γκαγκάτσης "ξεσκονίζει" τέτοιες περιπτώσεις και σε αυτά τα δεδικασμένα θα στηριχτεί ο Ολυμπιακός προκειμένου να επιτύχει την απαλλαγή του Μιραλάς.

Πιο χαρακτηριστική αυτή του Βιεϊρίνια στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική γιατί απώθησε βίαια τον Μπαστία, όπως αναγραφόταν στο φύλλο αγώνα. Σχετική υπόθεση και εκείνη του Πιερ Ισά, που στις 27/2/2008 στον αγώνα ΟΦΗ – Βέροια, χτύπησε τον αντίπαλό του Καμάλ και ενώ τιμωρήθηκε αρχικά με δύο αγωνιστικές, στην επιτροπή εφέσεων η ποινή του μειώθηκε σε μία.

Το ίδιο συνέβη και με τον Γάλλο άλλοτε ποδοσφαιριστή του Εθνικού Αστέρα, Ντιά Γερό, ο οποίος για ανάλογο παράπτωμα στις 18/3/2007 στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Πειραιώς είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags