Facebook Pixel Το νέο αμόρε του Ταχτσίδη από το “Big Brother”! (ΦΩΤΟ)
| 2011-02-11 23:37:00

Το νέο αμόρε του Ταχτσίδη από το “Big Brother”! (ΦΩΤΟ)

Το νέο αμόρε του Ταχτσίδη από το “Big Brother”! (ΦΩΤΟ)

Ένα νέο ζευγάρι ακούγεται ότι δημιουργήθηκε λίγες μέρες πριν την γιορτή των ερωτευμένων στον χώρο της showbiz. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και την Ελίνα Μπεκάκου!
 

O πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ επέστρεψε στην Ελλάδα για τον αγώνα της εθνικής μας με την Γερμανία, και στις VIP θέσεις, όπως σας είχαμε γράψει, ήταν και η Ελίνα, η οποία είναι γνωστή ποδοσφαιρόφιλη...

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μετά τον πανικό που προξένησε η χυμώδης χορεύτρια στις κερκίδες, αφού όλοι ζητούσαν αυτόγραφα και να φωτογραφίζουν μαζί της, o Παναγιώτης έφυγε με την Ελινα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι δυο τους κυκλοφορήσαν μαζί σε αρκετά μαγαζιά της νυχτερινής Αθήνας. Εκεί ήταν μαζί με άλλους δυο ποδοσφαιριστές. Τα πειράγματα από τους τραγουδιστές έδιναν και έπαιρναν, αλλά όπως γράφεται, οι δυο επώνυμοι μπροστά στα μάτια όλων αντάλλασσε καυτά φιλία και έδειχναν να μην τους νοιάζει τίποτα....

Τυχαίο ότι η sexy Ελίνα άλλαξε και το relation status της στο facebook από "Ελεύθερη" σε "Σε σχέση". Ο χρόνος θα δείξει.

Πηγή: 31days

Δείτε ένα παλιότερο θέμα του sportdog για την Ελίνα: Τα Big Breasts του Big Brother! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags