Facebook Pixel Βοτανικός: Από όνειρο ...εφιάλτης!
| 2012-04-01 16:00:00

Βοτανικός: Από όνειρο ...εφιάλτης!

Βοτανικός: Από όνειρο ...εφιάλτης!

Από 1000 κύματα πέρασε το θέμα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού. Tόσα χρόνια προσπαθούσαν να βρουν μέρος να στεγάσουν τα όνειρα του "πράσινου" κόσμου.

Από την Λεωφόρο στο Γουδή και από τον Ελαιώνα στο Ελληνικό πήγαινε το πρότζεκτ, με διάφορες μακέτες να κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά το έργο να κολλάει.

Τελικά ο χώρος βρέθηκε και στις 5 Απριλίου του ...μακρινού 2005, ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αποφάσισαν πως το γήπεδο θα γίνει στο Βοτανικό και θα προχωρήσει το πλάνο με την διπλή ανάπλαση, με τον Δήμο να παίρνει το γήπεδο της Λεωφόρου.

Τότε ο κόσμος του Παναθηναϊκού έλπισε πως αυτό που περίμενε τόσα χρόνια θα έπαιρνε "σάρκα και οστά", αλλά τα εμπόδια συνεχίστηκαν, παρά το γεγονός ότι τρία χρόνια μετά την επιλογή του Βοτανικού οι πρώτες μπουλντόζες μπήκαν στο οικόπεδο. Παράλληλα, ήρθε και η πολυμετοχικότητα και όλα έδειχναν πως είχαν πάρει το δρόμο τους για να μπει επιτέλους το τριφύλλι στο νέο του σπίτι!

Ωστόσο κανείς δεν φανταζόταν όλα αυτά τα χρόνια πως το γήπεδο στο Βοτανικό θα έφτανε να είναι η πληγή, η οποία θα έβαζε την ομάδα ύστερα από εφτά ολόκληρα χρόνια πριν από την ολοκληρωτική καταστροφή!

Ο Τζίγγερ ...πάρκαρε τις μετοχές του και ο Βγενόπουλος δύο φορές χτύπησε την πόρτα του μεγαλομετόχου, βάζοντάς του τον όρο πως θα αναλάβει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις και τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ, καθώς το μέγεθος των αποζημιώσεων που θα ζητούσαν όσοι είχαν μπει στο πρότζεκτ του Βοτανικού θα ήταν τεράστιο "αγκάθι" για την αγορά της ΠΑΕ, σύμφωνα με τον "Mr MIG".

H πλευρά Βαρδινογιάννη δεν σταματάει να αναφέρει πως κανένα θέμα δεν υπάρχει με το γήπεδο, οπότε δεν μπαίνει στη διαδικασία να διαπραγματευτεί και σε αντίθεση με τα όσα λέει ο Βωβός, ξεκαθαρίζει πως καμία ευθύνη δεν έχουν η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης για την καθυστέρηση του έργου, οπότε ο Παναθηναϊκός δεν είναι ...μπλεγμένος.

Αφού, λοιπόν, δεν υπάρχει κανένα θέμα με το γήπεδο, όπως ισχυρίζεται η πλευρά του μεγαλομετόχου και αφού θέλει να απεμπλακεί από τον Παναθηναϊκό, γιατί δεν παίρνει την ευθύνη πάνω του ο Τζίγγερ να τελειώσει εδώ το θέμα;

Από την άλλη τώρα, αν όντως υπάρχει πρόβλημα με το γήπεδο και με δεδομένη πάντα την επιθυμία της οικογένειας Βαρδινογιάννη να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, τι πιο απλό από το να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον άμεσα ενδιαφερόμενο Βγενόπουλο και τους "συμπαίκτες" του, ώστε να βρεθεί η λύση;

Βέβαια, κάποιοι μπορεί να πουν ότι αν όντως θέλει την ομάδα ο Βγενόπουλος, ας πληρώσει τους Βωβούς και όποιον άλλο διεκδικήσει χρήματα για το γήπεδο και ας "κυνηγήσει" μετά δικαστικά τους υπεύθυνους. αν υπάρχουν. Όμως η εποχή των παχιών αγελάδων τελείωσε και τα λεφτά που υπάρχουν(;), μόνο για πέταμα δεν είναι.

Όπως και να έχει, πάντως, το γήπεδο στο Βοτανικό έφτασε να είναι από όνειρο ...εφιάλτης και η τύχη της ομάδας να εξαρτάται από τη ΓΗΠΕΛ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags