Facebook Pixel «Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα!»
| 2011-02-12 10:01:00

«Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα!»

«Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα!»

Μπορεί ο Κέβιν Μιραλάς να μη βρίσκεται πολύ καιρό στη χώρα μας, παρόλα αυτά έχει προλάβει και έχει μάθει τα… κουσούρια της! «Τώρα το θυμήθηκαν να με τιμωρήσουν;».

Ο Βέλγος επιθετικός ήταν απογοητευμένος από τις εξελίξεις στο θέμα της τιμωρίας του, σχολιάζοντας σε δηλώσεις του ότι περίμενε πώς και πώς ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως αυτό στο «Κλ. Βικελίδης», για να βοηθήσει την ομάδα του.

«Τί να πω; Δεν το πιστεύω. Έπειτα από δέκα μέρες με τιμωρούν ξανά; Τώρα το θυμήθηκαν; Είναι δυνατόν;», ήταν το σχόλιο του 23χρονου φορ όπως αναφέρει ο «Γαύρος», αφού ήταν απογοητευμένος από τη χρονική στιγμή που αποφάσισε η ΕΠΟ να ενημερώσει σχετικά.

«Δυστυχώς, πρέπει να σας πω πως μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Είμαι πραγματικά απογοητευμένος. Ήθελα και θέλω να παίξω στο παιχνίδι με τον Άρη.

Το περίμενα πώς και πώς. Είναι σημαντικό στην προσπάθεια μας για το πρωτάθλημα και δεν θα ήθελα να λείψω με τίποτα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Βέλγος άσος, που περιμένει να μάθει σήμερα το πρωί αν θα μπορέσει τελικά να δώσει το «παρών» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης…


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags