Facebook Pixel Γιατί τόση φασαρία;
| 2011-02-12 12:09:00

Γιατί τόση φασαρία;

Γιατί τόση φασαρία;

Καλά, πριν δύο ημέρες τι συζητούσαν στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ; Πώς κατάφεραν να εκτεθούν τόσο πολύ; Όπως αναμενόταν μειώθηκε η ποινή του Μιραλάς και παίζει με Άρη!

Μιεώθηκε τελικά, όπως αναμενόταν, η ποινή της τιμωρίας του Κέβιν Μιραλάς, από δύο σε μία αγωνιστική και ο Βέλγος επιθετικός βρίσκεται ξανά στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

H δευτεροβάθμια τριμελής επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για μείωση της ποινής, το ζήτημα όμως είναι τι συζητούσαν δύο ημέρες νωρίτερα στην ΕΠΟ και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εδώ το θέμα!

Γιατί η αλήθεια είναι ότι αφενός εκτέθηκαν πολύ με τις ενέργειές τους και τον τρόπο που χειρίστηκαν την υπόθεση, ενώ κατάφεραν να... ανάψουν φωτιά ενόψει του ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, κάτι που, ουσιαστικά, ζητούσαν και οι «ερυθρόλευκοι».

Οι Βούλτσης και Γιαννίκος, ισχυρίστηκαν ότι η ενέργεια του Μιραλάς συνιστά ανάρμοστη συμπεριφορά και όχι απόπειρα βιαιοπραγίας. Κατ’ επέκταση τιμωρείται με μία αγωνιστική. Ενώ στηρίχτηκαν και σεδεδικασμένα παλαιότερων υποθέσεων, προκειμένου να στηρίξουν τη θέση τους.

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί και το γεγονός ότι η συζήτηση μεταξύ των μελών επιτροπής διήρκησε μόλις ένα λεπτό

Διαβάστε επίσης:

Συζήτηση εξπρές για Μιραλάς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags