Facebook Pixel Μία από τα ίδια…
| 2011-02-12 13:57:00

Μία από τα ίδια…

Μία από τα ίδια…

Την έκπληξη έκανε σήμερα ο Μανόλο Χιμένεθ και δεν έβγαλε κάποια ατάκα από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε! «Ήρεμοι, όχι χαλαροί με ΠΑΟ», το μήνυμα ενόψει του ντέρμπι.

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας της ομάδας, οι απαντήσεις του όμως ήταν κάπως… φλατ. Έτσι όπως δεν μας έχει συνηθίσει στο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα.

Σχολίασε μία ακόμα φορά ότι μένει μέχρι… να φύγει, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Δέλλα και δεν πήρε θέση για τον Μπλάνκο.

Αναλυτικά μίλησε:

Για το πώς αντιμετωπίζει η ΑΕΚ το ντέρμπι: «Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, όχι χαλαροί. Να έχουμε αυτοπεποίθηση, να πιστεύουμε στην ομάδα και τους εαυτούς μας. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, για τρίτη φορά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και τέταρτη συνολικά φέτος. Είναι ξεκάθαρο πως ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με μεγάλη δυναμική».

Για την επιστροφή του Δέλλα: «Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας κι αν είναι σε καλή κατάσταση θα αγωνιστεί. Είναι το πρώτο του παιχνίδι μετά από τραυματισμό και αν μου πει ότι είναι έτοιμος θα τον βάλω. Είναι έμπειρος και τον εμπιστεύομαι. Όμως δεν είναι ο μοναδικός που μπορεί να παίξει άμυνα στην ΑΕΚ».

Για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας: «Πρέπει να δυναμώσουμε πίσω, κάτι που είχαμε κάνει μέχρι πρόσφατα, αλλά το είχαμε χάσει στα τελευταία παιχνίδια. Είμαι πεπεισμένος ότι με την καθημερινή δουλειά θα μπορούμε να κάνουμε μία ΑΕΚ κάθε μέρα και καλύτερη. Αυτή που θέλω εγώ και ο κόσμος. Τώρα που δεν είμαστε τόσο δυνατοί πρέπει να δείξουμε μία ενότητα».

Για το συμβόλαιο του Ίσμαελ Μπλάνκο: «Για το μέλλον του Μπλάνκο δεν μπορώ να μιλήσω εγώ. Θα κάνει ό,τι κρίνει αυτός απαραίτητο. Λήγει το συμβόλαιό του και πρέπει να διαπραγματευτεί αν θέλει να συνεχίσει ή όχι. Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι εγώ έχω εκφράσει την άποψή μου. Το υπόλοιπο ανήκει στη διοίκηση».

Για το ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον ίδιο: «Είναι αλήθεια ότι κάποιοι ενδιαφέρονται για την κατάστασή μου. Είναι ξεκάθαρο ότι για τη δική μου περίπτωση αποφασίζω εγώ. Ό,τι έχει να κάνει με το παρόν και το μέλλον την απόφαση την παίρνω εγώ. Είναι ευχάριστο να αξιολογούν άλλες ομάδες τη δουλειά που κάνω, αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει 100% είναι η ΑΕΚ».

Για τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς: «Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής. Δεν θεωρώ πως είναι ακόμη έτοιμος για την ΑΕΚ. Έχουμε μεγάλους επιθετικούς, τον Μπλάνκο, τον Μπάχα και τον Λυμπερόπουλο, ενώ εμπιστεύομαι τον Νικόλτση και είναι τραυματίες οι Φροξυλιάς και ο Αμπντουραχμάνι. Δεν είναι καλύτερος από αυτά τα παιδιά. Πιθανώς με περισσότερο χρόνο να μπορούσε να δείξει κάτι παραπάνω, αλλά με τρεις προπονήσεις είναι δύσκολο να πω αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην ΑΕΚ».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags